شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه سكنجبین برای سیزده بدر


سنکجبین، نوعی شربت است که با شکر تهیه می شود و در سنت های ایرانی آمده است که در روز سیزده بدر آن را با کاهو میل می کنند.

مواد لازم:

•    شكر               3 كیلو

•    نعناع              2 كیلو

•    سركه            0.5 تا 1 پیمانه

•    گلاب              كمی
 
طرز تهیه:

شكر را با آب به اندازه كافی می‌جوشانیم و صاف می‌كنیم. نعناع را پاك كرده و می‌شوییم. نعناع را 3 تا 4 دسته می‌كنیم و با نخ یا چوب می‌بندیم. سپس داخل شكر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبین آماده است.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۳ فروردين
کدخبر:860منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سيزدهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-860.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر