ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2)


پایگاه خبری لقمه: ترشی لبو از جمله ترشی های ساده است که به راحتی می توانید آن را درست کنید. این ترشی در عرض یک هفته آماده می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ترشی لبو یکی ازبهترین  ترشی‌های زمستانی است
مواد لازم:
  ۴ عدد چغندر

  ۱/۲ لیتر  سرکه سفید   
طرز تهیه:
چغندر ها را در قابلمه با 4 لیوان آب بپزید . در قابلمه را برندارید تا رنگ لبو خوب و قرمز شود .2 الی 3 ساعت طول می کشد.
 پس از سرد شدن ، لبوها را به اندازه دلخواه برش بزنید .
 لبوها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن تا جایی که کاملا روی لبوها گرفته شود ، سرکه بریزید .
 پس از یک هفته ترشی شما آماده است . آن را در جای خنک نگهداری کنید .

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
کدخبر:8612منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ هفتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8612.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر