بهداشت پرورش میگو با حساسیت بیشتری رعایت می شود/تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به بروز بیماری لکه سفید موارد بهداشتی در همه مراحل تکثیر و پرورش میگو با حساسیت بیشتری انجام خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  «امرالله قاجاری» افزود: موارد بهداشتی باید در همه مراحل تکثیر و پرورش میگو شامل تولید با ورود مولدها، آماده سازی و ارتقای شرایط بهداشتی مرکزهای تکثیر میگو، نظارت بر آماده سازی اولیه مزرعه های پرورشی، نمونه برداری و انجام آزمایش ها از بچه میگوهای تولید شده، نظارت بر ذخیره سازی میگو طبق دستورالعمل ها، الزام به رعایت زمان و دوره پرورش میگو، اجرای نظام مراقبت از بیماری های میگو بویژه لکه سفید ویروسی در مرکزهای تکثیر و مزرعه های پرورشی با دقت بیشتر انجام شود.
وی گفت: با توجه به بروز بیماری لکه سفید میگو در استان بوشهر، مقرر شد با برگزاری نشستی با تکثیرکنندگان و پرورش دهندگان میگو برنامه ریزی مدون بهداشتی و قرنطینه ای برای سال آینده داشته باشیم.
قاجاری ادامه داد: به دلیل سرد شدن هوا، کانون های جدید بیماری به وجود آمد اما خوشبختانه با اقدام های مناسب، بخش زیادی از میگو برداشت شد اما تلفات در برخی مزرعه ها افزایش یافت و خسارت هایی نیز به این بخش وارد شد.
قاجاری پیش از این گفته بود: بیماری لکه سفید میگو سال 1381 خورشیدی برای نخستین بار در کشور گزارش شد و استان های خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان را درگیر کرد.
به گفته «ارسلان قاسمی» مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان کشور، پارسال میزان کل تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید و پیش بینی می شد امسال این میزان به 20 هزارتن برسد اما شیوع بیماری لکه سفید این میزان را کاهش داده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
کدخبر:8614منبع:ایرناتاریخ انتشار:۱۳۹۴ هفتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8614.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر