ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر


لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی هستند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته شود، لذا به سادگی می تواند انگل پذیر باشند.

برای شستشوی مناسب سبزی ها  و همچنین کاهو باید چنین عمل کرد:

1. ابتدا سبزیها را با اب شست و به خوبی پاک کرد تا گل و لای آن و مواد اضافی آنها از بین برود.

 
2. برای ازبین بردن تخم انگل باید سبزیها را در یک ظرف ریخت و ظرف را پر از آب کرد . برای هر لیتر آب باید ۳تا ۵ قطره مایع ظرفشویی در ظرف ریخت . سپس با دست به هم زد تا تمام سبزیها در کف حاصل از مایع ظرفشویی قرار گیرد . بعد از ۵ دقیقه باید سبزیها را از ظرف خارج کرد و با آب سالم شست.

 
3. برای از بین بردن میکروبها باید سبزیها را که در مرحله قبلی با مایع ظرفشویی شسته شده اند در مایع ضد عفونی کننده ریخت برای این کار باید در یک ظرف ۱۰ لیتری آب یک قاشق چای خوری پرکلرین ( گرد کلر ) را حل کرد و سبزیها را به مدت ۵ دقیقه در آن نگهداشت.


4. پس از ضدعفونی کردن باید سبزیها را با آب سالم به خوبی شست.

 
5. برای شستشوی میوه ها و سبزیهایی که در زیر زمین کشت می شوند مثل هویج و سیب زمینی و .... باید خاک روی آنها را با دقت پاک کرد . بهتر است کاهو ابتدا پرپر شود و سپس شستشو شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۳ فروردين
کدخبر:862منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سيزدهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-862.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر