گمج کباب گیلانی؛ غذایی بدون روغن


پایگاه خبری لقمه: این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود. این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود. این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.

طرز تهیه گمج کباب

مواد لازم:
گوشت (خورشتی و بدون چربی) 200گرم
گردو 50گرم
سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده) 1پیمانه
پیاز (خلالی شده) نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
رب انار (ترش) 2قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
آب انار (ترش) 2قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه ای مناسب گوشت های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می شود.

1)این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود.

2)این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

3)به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه میکنند.

4)برخی افراد پیاز را رنده کرده و بعد به غذا اضافه میکنند.

5)این غذای خوشمزه را با کته سرو کنید.
 

در تاریخ ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
کدخبر:8655منبع:آکاایرانتاریخ انتشار:۱۳۹۴ دوازدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8655.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر