پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو باعث کاهش خطر ابتلا به سکته میشود.
به گزارش لقمه پزشکان معمولاً به افراد توصیه میکنند که برای برخورداری از سلامت بهتر میوه و سبزیجات به میزان زیاد مصرف کنند اما پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی خواستار مصرف لیمو شدند زیرا به کاهش خطر ابتلا به سکته کمک میکند.
ترکیبات فلاونوئیدها از مولکولهای فلاوان -۳-ال، تشکیل شدهاند. این مواد قادر به انجام واکنشهای شیمیایی در بدن بوده و آنتی اکسیدان هستند و قادر به جلوگیری از بروز سکتههای قلبی، فشار خون، کاهش سطح انسولین میباشند |
آیدن کاسیدی از پژوهشگران دانشگاه ایست انگلیا در انگلیس و همکارانش در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد اطلاعات مربوط به خطر ابتلا به سکته در ۷۰ هزار پرستار آمریکایی را تجزیه و تحلیل و مواد غذایی مورد استفاده آنها بویژه مواد غذایی حاوی ترکیبات فلافونوئید را بررسی کردند.
ترکیبات فلاونوئیدها از مولکولهای فلاوان -۳-ال، تشکیل شدهاند. این مواد قادر به انجام واکنشهای شیمیایی در بدن بوده و آنتی اکسیدان هستند و قادر به جلوگیری از بروز سکتههای قلبی، فشار خون، کاهش سطح انسولین میباشند
کاسیدی گفت: اطلاعات ما نشان میدهد که مصرف میوههای اسیدی بیشتر میتواند خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد.
وی در عین حال با اشاره به اینکه باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود، به بیمارانی که دارو مصرف میکنند، درباره زیاده روی در خوردن میوههای اسیدی بدون مشورت با پزشک خودشان هشدار داد زیرا برخی از این اسیدها میتواند با دهها دارو واکنش شیمیایی انجام دهد.