رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران


آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب همانند دستمال ها و اسفنج آشپزخانه، ظرف شویی و ظروف حمل و نقل مواد غذایی رشد می كنند.

لقمه: ظرف شویی , سطوح و میزهای آشپزخانه، سطل اشغال، پیشخوان و محل اتصال لوله ها را به طور منظم تمیز و پاكیزه نگهدارید.
به این منظور مرتبا آنها را با آب داغ و ماده پاك كننده بشوئید. می توانید از محلول های سفید كننده استفاده نموده و سپس آبكشی نمایید.
تمامی قسمت های وسایل و ابزار تهیه موادغذایی همانند چرخ گوشت و مخلوط كن را پس از استفاده با آب داغ و ماده پاك كننده شستشو نمایید می توانید از یك محلول سفید كننده نیز استفاده نمایید.
تخته های برش كه برای گوشت قرمز و مرغ و ماهی و فرآورده های دریایی استفاده می شود لازم است جدا از سایر تخته ها باشد. توصیه می گردد از تخته های پلاستیكی استفاده شود به واسطه این كه شستشوی آنها راحت تر صورت می گیرد. تخته های برش را پس از هر بار مصرف تمیز نمایید.
برای از بین بردن باکتری ها بعد از شستشو میزها را نمک پاشی نمایید.
تمامی ظروفی كه برای موادغذایی خام استفاده می كنید تا قبل از استفاده مجدد باید به خوبی تمیز شده و سپس مورد استفاده قرار گیرد و تا حد الامكان از ظروف خشك استفاده نمایید.


فرهاد زعفری محقق و مدرس دانشگاه هتلداری


در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ فروردين
کدخبر:884منبع:ایران‌چفتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-884.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر