محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت های آبی، انگور فرنگی سیاه و توت های سیاه می تواند انسان را در برابر بیماری پارکینسون محافظت کند.
به گزارش لقمه، مردانی که مرتب این میوه ها با غذاهای مقوی دیگری که دارای فلانوئیدها هستند را مصرف می کنند احتمالا تا 40 درصد ابتلا به این بیماری مغزی را در خود کاهش می دهد.
این گزارش حاكیست، طبق تحقیق متخصصان British و U.S، آنهایی که میوه های توت مانند(شاتوت، توت، توت فرنگی، تمشک) را حداقل یک بار در هفته مصرف می کنند در مقایسه با آنهایی که هرگز این میوه ها را نمی خورند تا یک چهارم خطر ابتلا به بیماری پارکینسون از بین می رود.
همچنین، فلانوئیدها که در بیشتر میوه ها، چای و مواد دیگر یافت می شود آنتی اکسیدانهایی هستند که می توانند نقش محافظتی در مقابل خطر بیماری هایی شامل بیماری های قلبی، تعدادی از سرطان ها، زوال عقل (جنون یا دیوانگی) داشته باشد.
گفتنی است، اولین بار تحقیق بزرگی برای جستجوی اثر فلاونوئیدها درمقابل بیماری پارکینسون انجام شد که یک برنامه تغذیه ای بود که بر روی 125000نفر از مردم انگلیس انجام شد.