معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور صاحب رتبه بهداشتی می شوند.
به گزارش لقمه، سید رضا غلامی با بیان این مطلب اظهار داشت: بر اساس طرح جامع بازرسی بهداشت محیط کشور، تمام این مراکز پس از بازرسی کارشناسان بهداشت محیط صاحب رتبه بهداشتی میشوند که امیدواریم با اجرای این طرح زمینه ارائه خدمات بهداشتی بیشتر به مردم کشور فراهم شود.
غلامی اضافه کرد: مبنای رتبه دهی به این مراکز بر اساس بازدید مستمر کارشناسان بهداشت محیط سراسر کشور تعیین می شود که این رتبه ها بر طبق اصول شامل وضعیت بهداشت محیط مکان عرضه و توزیع مواد غذایی، وضعیت رعایت بهداشت فردی متصدیان، و وجود پروانه کار و ساخت بهداشتی مکان به آنها ارائه میشود.
غلامی اضافه کرد: با اجرای این طرح تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور با نظارت بیشتر کارشناسان بهداشت محیط کنترل میشوند که گامی موثر برای جلوگیری از هدر رفتن منابع انسانی و مالی مردم و متصدیان این اماکن است.
وی ادامه داد: بر اساس این طرح عظیم، نظارت کارشناسان مراکز بهداشتی سراسر کشور تشدید میشود و آنان بیش از پیش ملزم به کنترل این مراکز هستند.