طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی


لقمه: میگوپلو طعم و عطر بی‌نظیری دارد. در ضمن میگو فسفر فراوانی دارد و انجام فعالیت‌های ذهنی را برای شما لذت‌بخش‌تر می‌سازد.



مواد اولیه:

برنج پخته و میگو                                       از هر کدام 400 گرم
فلفل دلمه‌ای نگینی خردشده                       یك عدد
نخودفرنگی                                              یك پیمانه
گوجه‌فرنگی رنده‌شده و پیاز سرخ شده            از هر کدام دو عدد
رب گوجه‌فرنگی                                         یك قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز                                          نصف قاشق چایخوری
روغن و زیره                                             به میزان لازم

 

طرز تهیه:
       
برای تهیه این میگوپلو ابتدا میگوها را به دقت شسته سپس داخل یك تابه به همراه پیاز ریخته و سرخ می‌كنیم. فلفل دلمه‌ای خردشده، گوجه‌فرنگی رنده‌شده، رب گوجه‌فرنگی و نخودفرنگی را به میگو اضافه كرده و تفت می‌دهیم. در مرحله بعد فلفل قرمز و برنج پخته را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط می‌كنیم. سپس زیره را درون میگوپلو می‌ریزیم و حرارت را كم می‌كنیم. وقتی عطر زیره پخش شد غذای ما آماده است. میگوپلو را در دیس كشیده و سرو می‌کنیم.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
کدخبر:976منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هفتم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-976.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر