لقمه: میگوپلو طعم و عطر بینظیری دارد. در ضمن میگو فسفر فراوانی دارد و انجام فعالیتهای ذهنی را برای شما لذتبخشتر میسازد.
مواد اولیه:
برنج پخته و میگو از هر کدام 400 گرم
فلفل دلمهای نگینی خردشده یك عدد
نخودفرنگی یك پیمانه
گوجهفرنگی رندهشده و پیاز سرخ شده از هر کدام دو عدد
رب گوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
روغن و زیره به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این میگوپلو ابتدا میگوها را به دقت شسته سپس داخل یك تابه به همراه پیاز ریخته و سرخ میكنیم. فلفل دلمهای خردشده، گوجهفرنگی رندهشده، رب گوجهفرنگی و نخودفرنگی را به میگو اضافه كرده و تفت میدهیم. در مرحله بعد فلفل قرمز و برنج پخته را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط میكنیم. سپس زیره را درون میگوپلو میریزیم و حرارت را كم میكنیم. وقتی عطر زیره پخش شد غذای ما آماده است. میگوپلو را در دیس كشیده و سرو میکنیم.