میهمانی عید غدیر در تهران به طول ۱۰ کیلومتر پایگاه خبری لقمه: رئیس ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت از برپایی میهمانی ۱۰ کیلومتری تهران از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی با استقرار بیش از دو هزار موکب در جمعه آینده، عید غدیر خبر داد.
تلاش ستودنی مسعود اوزیل برای درمان 1000 کودک بیمار و اطعام مستمندان پایگاه خبری لقمه: بازیکن ملی پوش ترکیه ای الاصل تیم ملی آلمان، در شب عروسی اش با امینه گولشه، از مردم خواست برای درمان 1000 کودک مستمند همراهیشان کنند.
سام کافه میزبان نشست خبری ستارگان هنر ایران شد برگزاری یک مسابقه فوتسال خیریه توسط ستارگان هنر ایران مدیرعامل باشگاه ستارگان هنر ایران در نشست خبری جزییات مسابقه خیریه روز جمعه تیم فوتبال ستارگان هنر (هنرمندان) با تیم فوتبال خیریه نورا را تشریح کرد.
عوامل «خندوانه» و هنرمندان در بازارچه خیریه ملائک نهمین بازارچه خیریه ملائک شامل غرفه‌های غذاهای سنتی و ایرانی و صنایع دستی، از روز 15 تا 17 مهرماه در ورزشگاه شهدای قیطریه با حضور هنرمندان برپا می‌شود.
«کوچه گردان عاشق» تکرار سنت مولا علی(ع) آیین کوچه گردان عاشق امسال نیز برگزار می گردد. هزاران نفر در در اغلب استان های کشور مشغول شناسایی خانواده های محروم هستند. کمک های مردمی یگانه روش تأمین این کیسه های غذایی است و اعضای جمعیت تأکید دارن . . .
بازارچه افطاری به نفع بیماران ام اس برگزار می‌شود بازارچه غذای افطاری با عنوان «سفره تسنیم»، عصر سه شنبه به نفع هزینه داروی بیماران مبتلا به ام.اس برگزار می شود.
بازارچه امام علی هم بوی عید گرفت دم عید که میشود همه می روند خرید. این را از شلوغی نفس گیر شهر هم می شود فهمید. اما امان از وقتی که نفس بابایی به خاطر دست های خالی اش هم میگیرد.
1    2   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

  نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.
ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.