برای نمایش مشخصات رستوان کلیک کنید
نوع فعالیت: رستوران
 
هزینه ارسال: 10 %

محدوده سرویس دهی:شمال

آدرس: میدان لشگرک، کیلومتر یک جاده فشم (زرد بند) تلفن: 26532600

تعداد بازدید: 18764

مناسب برای: جلسه رسمی یا کاری، جشن یا مهمانی کوچک، مهمان خارجی یا میهمان ویژه و جای دنج

نوع غذا: غذای ایرانی، غذای دریایی

مدیریت رستوران نعنا را اشکان خطیبی، بازیگر سینما و تلویزیون بر عهده دارد.



 


کاربر گرامی؛ این رستوران در حال حاضر بسته است و امکان سفارش از آن وجود ندارد

منوی کافه رستوران نعنا
پیش غذا نعنا پیش غذا نعنا قیمت: تعیین نشده
سوپ روز سوپ روز قیمت: تعیین نشده
میرزا قاسمی میرزا قاسمی قیمت: تعیین نشده
کباب ترش شمال کباب ترش شمال قیمت: تعیین نشده
مرغ شکم پر شمال مرغ شکم پر شمال قیمت: تعیین نشده
ماهی شکم پر شمال ماهی شکم پر شمال قیمت: تعیین نشده
قلیه ماهی جنوب قلیه ماهی جنوب قیمت: تعیین نشده
بشقاب گیاهی بشقاب گیاهی قیمت: تعیین نشده
سالاد نعنا سالاد نعنا قیمت: تعیین نشده
سبد سبزیجات نعنا سبد سبزیجات نعنا قیمت: تعیین نشده
شربت نعنا شربت نعنا قیمت: تعیین نشده
آب میوه طبیعی آب میوه طبیعی قیمت: تعیین نشده
چای نعنا چای نعنا قیمت: تعیین نشده
قهوه قهوه قیمت: تعیین نشده
ارسال پیام به مدیریت رستوران
نام  
    آدرس ایمیل  
  متن پیام  
     
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  مواظب باشید یخچال بیمارتان نکند!! با این حال، یخچال ناسالم و یا استفادۀ نادرست از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.