لقمه: شیرینی خوشمزه کلمپه کرمانی طرفداران زیادی دارد.
مواد اولیه :
روغن جامد 250 گرم
آرد 500 گرم
بیکینگ پودر یك قاشق چایخوری
ماست 180 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
زعفران دم کرده 1/3 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد را با روغن در ظرفی خوب مخلوط و ورز دهید تا خمیر شود. در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگپودر، زردههای تخممرغ و زعفران دمکرده را با قاشق مخلوط و به خمیر آماده شده بیفزایید و مخلوط کنید. خمیر چسبندهای به دست میآید، این خمیر را دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
بعد از دو ساعت، خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنید. (میتوان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)
سپس از مواد میانی کلمپه بردارید و وسط خمیر قرار دهید. بعد لایهای دیگر از خمیر را قالب زده روی آن قرار دهید و آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنید. دقت داشته باشید که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبی باید آغشته به آرد شود. بعد دور خمیر را بپیچید.
کلمپههای آماده را در سینی فر بچینید و آنها را 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. نباید رنگ این شیرینی هنگام پخت تغییر کند.
مواد لازم برای داخل کلمپه:
خرما 150 گرم
گردوی خرد شده 50 گرم
پودرهل نصف قاشق چایخوری
دارچین 1/3 قاشق چایخوری
طرز تهیه مواد میانی کلمپه:
تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب یکدیگر شوند.
برای مشاهده مراحل تهیه این شیرینی اینجا کلیک کنید.