صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
پخت کلمپه شیرینی سنتی کرمان
پخت کلمپه شیرینی سنتی کرمان
لقمه: کُلُمپه یک نوع شیرینی مخصوص است که عموما در شهر کرمان پخته می شود. این شیرینی مخصوص ترکیب خاصی دارد و مواد اصلی آن را خرما، آرد، ادویه و روغن تشکیل می دهند. کلمپه شکلی شبیه کلوچه دارد با این تفاوت که داخل آن خرما وجود دارد. کلمپه گردویی که داخل و روی آن گردو نیز وجود دارد از خوشمزهترین انواع کلمپه است.
عکس / حمید صادقی
عکس / حمید صادقی
روش تهیه کلمپه
نقل از :مهر
کد:
715
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن
بازدید:
15140
ساعت:
10:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
نظرات
parvane
من روی گزینه پخت کلمبه زدم ولی دستور پخت نداشت. ---------------------------------------- لقمه: خانم پروانه ممنون از توجه شما. در این خبر گزارش تصویری از تهیه کلمپه ارائه شده بود اما دستور پخت کلمپه به زودی روی سایت قرار می گیرد.
مینا
آیا بهتر نیست این خانمها و آقا دستکش دستشون کنن؟فکر کنم بهداشتی تره؟
مژگان
سلام-بانظرمیناجون موافقم،ازنظربهداشتی صحیح نیست که بدون دستکش کار میکنند،امابا دیدن این شیرینیها واقعا"دلم خواست
زهرا غلامی ازاراک
نظرخاصی ندارم ولی بانگاهکردن به تصویرمتوجه روش پخت میشویم البته به شرط آنکه موادلازم را مفدارش تعیین شده باشد باتشکر
افسون
وای خدایا وزارت بهداشت اینجا سرزده؟ من خیلی کلمپه دوست داشتم ولی الان با این عکسا دیگه هرچقدرم خوشمزه باشه قیدشو زدم...!
سعید
ظاهرا دوستان دقت نمی کنند که اگر این افراد دست کش دستشون بود و هی اونو می مالیدن به این ور و اونور دیگه از هر آلودگی ای آلوده تر بود. باید فقط دعا کرد که این افراد به طور مرتب و منظم دستشون رو با آب و صابون بشورند. ضمن اینکه حرارت فر هم می تونه در از بین بردن میکروبها کاملا موثر باشه و جای نگرانی نباشه
ghaffari
jalebe amma age shereene keshmeshee ra ham yad bedan kheile khobe
محمد
سلام اسم من محمد است و 25 سالمهمن نمیدونم منظور شما چیه ولی در مورد کرمانی ها خیلی حرف چرت میزنند میگن کرمانی ها معتادن ولی تک وتوکی شاید معتاد باشن ولی نه مثل تهرانی ها مواد شیمیایی مثل کراک شیشه نمیکشند یا بچه پنچ ساله ی خود را گردنش را نمیبرند اونا از شما پاکیزه ترند راستی میخوام پاسخ افسون را بدم اگر این کلمپه ها آلوده یا بد مودن تا الان یا مسموم بودی یا مرده بودی اگر شما ها که بیرون از خونتون هزار جور سانویچ و هله هوله میخورین فکر مکنین تو ساندیویچی با دستکش براتون ساندویچ درست میکنن فکر کنم روغنای غذاشونم سالی یکبار عوض میکنن تو اصلا لیا قت خوردن کلمپه کرمانی را نداری افسون
SH@V
اصلا خوشم نیومد خیلی کثیف کاری داشت.
ناناز
هرکی میخواد بخوره هرکی نه کوفت بخوره.همون فست فودروبخورید تاسرطان معده وروده وهزاردردومرض رو بگیرید
مژگان
سلام،دوستان لطف کننددرنظراتشان به یکدیگرتوهین نکنندودرضمن آقای محمددر اینجاکسی شخصیت ورفتار کرمانیهارازیرسوال نبرده که اینگونه خصمانه موضع دفاعی میگیرید،لااقل جلوی دوربین بایددستکش دستشان می کردند
saye
aalie.be sonnatemoon eftekhar mikonam.hame jaye iran saraye manast.behtare baham khub sohbat konim.
محجوبه از نکا
خیلی خوب بود ممنون
عاطفه
کلمپه خیلی خوشمزه است
هستی
حق با محمده.مژگان جون چرا باید جلو دوربین دستکش دستش کنه؟چون جلو دوربینه؟خانم جون ظاهرو باطن همینه.خواستین بخورین نخواستین نخورین کرمانیا خودشون میخورن نیازی به شما نیست .خودتو ناراحت نکن محمد جان اینارو چه به کلپه گردویی زعفرانی ؟؟؟؟؟؟؟؟اینا باید برن حشیش و شیشه بکشن بچشونو از طبقه پنجم عین گربه بندازن پایین .اینا اصلا بلد نیستن کلمپه وفطاب چیه؟باورت میشه محمد جان یبار جلو منو بخاطری که تو میفم قهوه داشتم گرفتن؟نذاشتن برم زیارت.بدبخت فکر میکرد بمب همرامه.خبر نداشت یه شیشه قهوه حدود50 هزار قیمتشه.ولشون کن بدبختارو نابلدن داداش
اعظم
عکس ها خیلی خوب وواقعی بود.اخه کلا کرمانی ها روراست روراست هستند.4 سال دانشجو بودم اونجا( درست 12 سال قبل)ولی خدمت هستی خانم هم که فرمودندانگار باروت تو کیفم بود که نذاشتن برم زیارت باید گفت:هر جایی قانون داره عزیز!رعایت کن تا دچار بیهوده گویی نشی!!!
جواد
خیلی هم دلتون بخواد چه با دستکش چه بدون دستکش
امین
با سلام همه ایرانی ها خوبند فرقی نمی کنه کجای ایران ولی هرکاری بار خودش قانونی داره دستکش توی کارای شیرینی پزی چیز لازمی میباشد این همه توهین چرا واقعا برای همه ایرانی ها متاسفم
مریم
با سلام به همه دوستان عزیز و گرامی. دنبال دستور پخت این شیرینی بودم که به این سایت برخوردم و به دنبال عکسها نظر دوستان را هم خواندم نظر همه محترم و هر کس خوب دیدگاه و نظر خودشو داره ولی کاش و چه خوب بود که همه ما به هم اولا احترام بذاریم، به همدیگر توهین نکنیم وبعد هم بتونیم انتقاد پذیر باشیم.از اون جایی که این شیرینی سنتی هست خوب خیلی جالب هست که به همون روشی که از قدیم درست می کردن حالا هم درست بشه . ما تو خونه که غدا درست می کنیم دستکش دست نمی کنیم و بهداشت را هم کاملا رعایت می کنیم پس نمی شه گفت اگر بدون دستکش کار می کنند غیر بهداشتی هست .تا اونجا که من می دونم تو ایران تو هیچ نانوایی ندیدم دستکش دست کنندو ظاهرا اداره بهداشت هم مشکلی نداره یا اهمیت نمی ده. ولی یک نکته که مایلم بگم دستکش دست کردن در مواقعی هم واقعا ضروری هست. در نظر بگیرید زخمی بر دست دارید. دوستانی که در این شیرینی پزی و یا جاهای دیگر کار می کنند. باید حداقل این امکانات را داشته باشند که چنین موقعی داشتن دستکش ضروری هست. امیدوارم با این نظر خاطر دوستی را آزرده نکرده باشم و امید این دارم که بتونم از استان کرمان دیدن کنم و طعم این شیرینی خوشمزه را هم بچشم. شادو سلامت باشید
فاطیما
راستش من داشتم دنبال دستور پخت کلمپه میگشتم که تو این چند روزی که مرخصی ی درست کنم ولی این همه حرفهای توهین آمیز و این برخوردهای خصمانه رو که دیدم هنوز نپخته و نخورده حقیقتا شیرینیش به کامم تلخ شد...بد نیست یه کم با هم مهربون تر باشیم.اینجا نه میدون جنگه نه عرصه انتخابات.شیرینی سنتی فقط برای شیرین کردن کامها نیست.برای نزدیک کردن دلها و فرهنگ هاست.اگه ما خودمون به اقوام و سنتهامون احترام نذاریم که دیگه... . ادب و احترام جز فرهنگ ملی و دینی ماست ،بدجوری دچار فراموشی شدیم... .متاسفم
ارشیا
کرمونیها هم خودشون گلن هم خیلی احترام مهمون را نگه میدارن وبا محبت برخورد میکنن. شیرینی هاشونم یکه یکه .بخصوص همین کلمپه.مخلص همشونم هستم.این چیزایی هم که گفتین بهتون بگم همه جا خوب و بد داره.اگه با کرمونی اصیلش طرف بشین همیشه مخلصشون میشین خود کرمونیهام از این موضوع گله مندند که همه فکر میکنند ایا اینجا چه خبره؟راستی کرمانی ها کماچ هم دارندکه محشره.دستور اونم بذارین.
سحرناز
دوستای عزیز واقعا خودتون موقع اشپزی دستکش دستتونه
نیکی
سلام بر دوستان عزیز واقعا عکسای خیلی قشنگی بود و کلمپه هم واقعا خیلی خیلی خوشمزست من یکبار درست کردم ولی نمیدونم چرا خمیرم خشک شد و سفت ولی ایندفعه میخام با این طرز تهیه که روی این سایته درست کنم ببینم چطوری میشه ممنون
زهرا
سلام مهم نیست کجایی هستیم مهم اینه همدیگه رو با هر فرهنگ،دین و عقیده ای که داریم بپذیریم وبه هم اخترام بذاریم .ضمنا من کلمپه رو بدون دستکش هم دوست دارم.اگر بدون دستکش کلمپه رو نمیخو رین پس تمام آشپز های اروپا و کشور های دیگه با دستکش کار نمیکنند وشما باید از خوردن اونا بیخیال شید.
Y@30
درستش اینه که بهداشت رعایت بشه و دستکش دستشون کنن. ولی حالا هم که دستشون نکردن چیزی نشده که... بخور خاکی باش!! (دم همه تهرونیا گرم!)
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است
پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...
سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی
علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...
راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون
پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
رژیمی برای شفاف سازی پوست
استفاده از انواع کرمهای شیمیایی آرایشی، میتواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودیها جشن عروسیتان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون
برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی میکند و موجب شادابی و سرحالی میشود.
چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم
با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است