چطور از گرمازدگی جلوگیری کنیم؟


با گرم‌تر شدن هوا در فصل بهار و تابستان بیماری‌های مرتبط با گرما شایع شده و در صورت بی‌توجهی، گرمای زیاد سلامت افراد را به طور جدی به خطر می‌اندازد.

به گزارش لقمه، با گرم‌تر شدن هوا در فصل بهار و تابستان بیماری‌های مرتبط با گرما شایع شده و در صورت بی‌توجهی، گرمای زیاد سلامت افراد را به طور جدی به خطر می‌اندازد.

در فصل‌هایی از سال که دمای هوا بالا می‌رود افراد بیشتری به دلیل گرمازدگی و از دست رفتن آب بدن به مراکز درمانی و پزشک مراجعه می‌کنند. در این میان افرادی که زمان بیشتری را در محیط‌های باز می‌گذرانند باید در رعایت توصیه‌های بهداشتی و پیشگیرانه دقت بیشتری داشته باشند.

پزشکان توصیه می‌کنند برای حفظ آب بدن در ماه‌های گرم همیشه آب آشامیدنی همراه داشته باشید. اولین علائم گرمازدگی شامل تعریق زیاد، خستگی، تشنگی و گرفتگی عضلات است. در صورتی که این علائم را در خود مشاهده کردید در مکانی خنک دراز بکشید یا پارچه‌ای خنک را روی پوستتان قرار دهید و آب بنوشید.

چگونه گرمازده نشویم؟

برخی از توصیه‌های ساده اما در عین حال ضروری برای پیشگیری از گرمازدگی عبارتند از:

- پوشیدن لباس‌های سبک و رنگ روشن

- راه رفتن در سایه به جای آفتاب و استراحت کافی

- روشن کردن کولر پس از سوار شدن در خودروی شخصی

- خودداری از ورزش کردن در فضای باز

- احتیاط بیشتر در صورت مصرف داروهای برهم زننده تنظیم حرارت بدن و یا در صورت داشتن اضافه وزن.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6668 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 3063 ساعت: 12:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ پایگاه خبری لقمه: در یکی دو‌ روز اخیر پس از افزایش یکباره قیمت ماکارونی این کالا در فروشگاه‌ها ناپدید و یا با قیمت‌های بالا عرضه شد، تولیدکننده‌های ماکارونی اما می‌گویند ماکارونی که تا پیش از این با آرد یارانه ای تولید کرده‌‌ایم را گرانتر نمی‌فروشیم و کسانی که یک شبه قیمت ماکارونی را تغییر دادند مشمول جریمه تعزیرات می‌شوند.