اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ پایگاه خبری لقمه: برای تقویت سیستم‌ ایمنی بدن خود از یک رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده کنید.
اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید به کمک آنها روند پیری را به تعویق بیندازید. یکی از این راه‌ها خوردن مواد غذایی سالم است.
یلدا در قاب کاریکاتور پایگاه خبری لقمه: شب یلدا به روایت کاریکاتور با طرح هایی از محمدعلی رجبی، مهدی عزیزی، شیدا سردشتی و ... در رسانه های مختلف به نمایش در آمد.
کاریکاتور؛ بحران آب و کرونا در سیستان پایگاه خبری لقمه: کرونا و کم آبی به صورت بحرانی در استان سیستان و بلوچستان بر مردم فشار می آورند. کارتونیست: عباس گودرزی
خدا دست مارادونا را گرفت پایگاه خبری لقمه: حمید سحری کارتونی با موضوع درگذشت مارادونا منتشر کرد.
کاریکاتور شکست کرونا با رعایت جدی اصول بهداشتی پایگاه خبری لقمه: کرونا با رعایت قرنطینه خانگی به همراه تلاش مدافعان سلامت شکست خواهد خورد.
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیاهی را در پایین آوردن میزان استروژن در مردان و درمان ناباروری موثر دانست و گفت: استفاده از مواد غذایی مانند لوبیا سبز، باقلا و سویا در درمان ناباروری مردان بسیار موثر است.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.