اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ پایگاه خبری لقمه: برای تقویت سیستم‌ ایمنی بدن خود از یک رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده کنید.
اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید به کمک آنها روند پیری را به تعویق بیندازید. یکی از این راه‌ها خوردن مواد غذایی سالم است.
یلدا در قاب کاریکاتور پایگاه خبری لقمه: شب یلدا به روایت کاریکاتور با طرح هایی از محمدعلی رجبی، مهدی عزیزی، شیدا سردشتی و ... در رسانه های مختلف به نمایش در آمد.
کاریکاتور؛ بحران آب و کرونا در سیستان پایگاه خبری لقمه: کرونا و کم آبی به صورت بحرانی در استان سیستان و بلوچستان بر مردم فشار می آورند. کارتونیست: عباس گودرزی
خدا دست مارادونا را گرفت پایگاه خبری لقمه: حمید سحری کارتونی با موضوع درگذشت مارادونا منتشر کرد.
کاریکاتور شکست کرونا با رعایت جدی اصول بهداشتی پایگاه خبری لقمه: کرونا با رعایت قرنطینه خانگی به همراه تلاش مدافعان سلامت شکست خواهد خورد.
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت