اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ پایگاه خبری لقمه: برای تقویت سیستم‌ ایمنی بدن خود از یک رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده کنید.
یلدا در قاب کاریکاتور پایگاه خبری لقمه: شب یلدا به روایت کاریکاتور با طرح هایی از محمدعلی رجبی، مهدی عزیزی، شیدا سردشتی و ... در رسانه های مختلف به نمایش در آمد.
کاریکاتور؛ بحران آب و کرونا در سیستان پایگاه خبری لقمه: کرونا و کم آبی به صورت بحرانی در استان سیستان و بلوچستان بر مردم فشار می آورند. کارتونیست: عباس گودرزی
خدا دست مارادونا را گرفت پایگاه خبری لقمه: حمید سحری کارتونی با موضوع درگذشت مارادونا منتشر کرد.
کاریکاتور شکست کرونا با رعایت جدی اصول بهداشتی پایگاه خبری لقمه: کرونا با رعایت قرنطینه خانگی به همراه تلاش مدافعان سلامت شکست خواهد خورد.
کاریکاتور/ بدآموزی رفتار برخی از شهروندان در مصرف آب شرب، الگوی نامناسبی از زندگی شهری است.
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.