صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
جشنواره و نمایشگاه ها
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوریهای موجود در مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه با حمایت ستاد آ . . .
آغاز ثبت نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر
پایگاه خبری لقمه: ثبت نام قطعی بیست و ششمین دوره نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر ماه آغاز میشود.
یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود
پایگاه خبری لقمه: یازدهمین نمایشگاه ین المللی نوشیدنی ها، چای، قهوه و صنایع وابسته ۲۹ مرداد تا ۱ شهریور ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود
پایگاه خبری لقمه: مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از برگزاری دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم، ماهیان زینتی، محصولات و خدمات وابسته در این استان خبر داد.
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
پایگاه خبری لقمه: سومین آیین نکوداشت پیرغلامان حسینی با هدف تجلیل و تکریم و اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیاتهای مذهبی برگزار میشود.
؛
برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه
پایگاه خبری لقمه: خوزستان مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی خوزستان از برگزاری نمایشگاه تخصصی لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز خبر داد.
یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران
پایگاه خبری لقمه: در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار، شرکت هایی که جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور را دریافت کردند، معرفی شدند.
صفحه 1 از 16
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم
فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعمفراموش نكنید گ...
کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...
رژیمهایی که باعث ریزش موها میشوند
موها برای رشد به مواد مغذی و ویتامینها نیاز دارند...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید
جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتیهای سنتی چطور است
پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانیها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا میتوان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش
پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
بفرمایید غذای محلی
واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمیرسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است