صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
جشنواره و نمایشگاه ها
یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات
پایگاه خبری لقمه: یافتهها نشان میدهد که تنظیم رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ میتواند به طور بالقوه پیشرفت سرطان را کاهش دهد و زمان لازم را برای مداخلات تهاجمیتر افزایش دهد.
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوریهای موجود در مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه با حمایت ستاد آ . . .
یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود
پایگاه خبری لقمه: یازدهمین نمایشگاه ین المللی نوشیدنی ها، چای، قهوه و صنایع وابسته ۲۹ مرداد تا ۱ شهریور ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود
پایگاه خبری لقمه: مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از برگزاری دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم، ماهیان زینتی، محصولات و خدمات وابسته در این استان خبر داد.
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
پایگاه خبری لقمه: سومین آیین نکوداشت پیرغلامان حسینی با هدف تجلیل و تکریم و اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیاتهای مذهبی برگزار میشود.
؛
برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه
پایگاه خبری لقمه: خوزستان مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی خوزستان از برگزاری نمایشگاه تخصصی لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز خبر داد.
یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران
پایگاه خبری لقمه: در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار، شرکت هایی که جایزه ملی مدیریت کسب و کار سال کشور را دریافت کردند، معرفی شدند.
صفحه 1 از 16
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
زرده تخممرغ به اندازه سیگار مضر است!
لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...
با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید!
ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...
تغذیه در پیاده روی اربعین
پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماریها در ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی
طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید!
هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم
کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانستههای قدیم را «اختلالحافظه» مینامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماریهای تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است