سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد پایگاه خبری لقمه: سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» با هدف فرهنگسازی در مصرف و تولید در حوزه‪ گندم، آرد و نان منتشر شد و هنرمندان تا 30 آذرماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند پایگاه خبری لقمه: افشین شاهرودی ابراز امیدواری کرد مدیران کنونی بستری را فراهم کنند که در صورت تغییر ایشان، جشنواره عکس خوشه بتواند به بقای خود ادامه دهد و تاثیرات اجتماعی خودش را بگذارد.
سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است پایگاه خبری لقمه: طباطبایی، دبیر جشنواره عکس خوشه گفت: برای سومین جشنواره عکس خوشه درصددیم تا عکس های عکاسان هدفمند باشند و به همین دلیل تورهای عکاسی مرتبط با این رویداد را از هفته آینده برگزار خواهیم . . .
همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیر روابط‌عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تهران از برگزاری همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری در سالن همایش‌های موزه ملی ایران خبر داد.
همزمان با ماه رمضان در جشنواره طعم سلامت؛ کارشناسان طب سنتی مشاوره رایگان تغذیه ارائه می دهند مشاوره تغذیه در دومین جشنواره طعم سلامت در ماه مبارک رمضان در برج میلاد برای بازدید کنندگان، رایگان انجام می شود.
جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک پایگاه خبری لقمه: در این مراسم۱۷۰ نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند.
در دومین جشنواره گردشگری خوراک مطرح شد: پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل صنایع شیر ایران؛پگاه به بهترین پیشنهاد در حوزه محصولات جدید و ایده های خلاقانه در راستای گسترش مصرف شیر و لبنیات جوایزی اختصاص خواهد داد.
صفحه 1 از 14   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟