کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف بی‌رویه داروهای مسکن، قرص‌های ضدبارداری و دمنوش‌های نامعتبر در بیماران مبتلا به کبد چرب هشدار داد.
از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد؛ داروهای رانیتیدین کشور برای تعیین میزان ناخالصی آزمایش می شوند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، از بررسی نمونه های داروی رانیتیدین در بازار دارویی کشور برای تعیین میزان ناخالصی نیتروزامین خبر داد.
در نشست رسانه ای مطرح شد: هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
تزریق واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی توصیه می شود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به اینکه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا اول پاییز است،‌گفت: دارویی که تاریخ وکارخانه سازنده آن مشخص نباشد و اصالت آن توسط وزارت بهداشت . . .
مصرف مداوم مُسکن ها با بدن ما چه می کند؟ پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که به طور مداوم مُسکن مصرف می کنند در معرض ریسک چاقی و همچنین بدخوابی قرار دارند.
مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی‌ چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: این روزها هوا بسیار آلوده شده و بیماران ریوی بیش از پیش دچار مشکلات تنفسی می شوند. ممکن است برای برخی از این افراد توسط پزشک شربت سالبوتامول تجویز شود.
کاهش درد با مسکن های طبیعی پایگاه خبری لقمه: بیشترما وقتی گرفتار دردهایی می شویم که تا اندازه ای قابل تحملند، ترجیح می دهیم که از داروهای شیمیایی برای تسکین درد استفاده نکنیم. با این وجود دوست داریم که این دردها هر چه زودتر از . . .
صفحه 1 از 25   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

  آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.