دوره تربیت ارزیاب حلال سازمان حلال جهانی، با توجه به نیاز جامعه جهانی به ارزیابان حلال و توسعه روزافزون بازار حلال، تعداد محدودی از کارشناسان صنعت غذا را از میان فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی ودامپزشکی، مسئو . . .
متن کامل فراخوان کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا‎ کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا - از مزرعه تا سفره ، 30 بهمن ماه در تهران برگزار می شود.
مناقصه عمومی شیر مدارس (نوبت سوم) اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اداره کل آذربایجان غربی در نظر دارد تامین شیر پاکتی مدارس استان را برای سال تحصیلی 92-91 از طریق مناقصه عمومی خریداری نماید.
رستوران های کی اف سی در هتل ها و مجتمع های رفاهی لقمه: شرکت کیهان افتخارسینا به عنوان تنها نماینده رسمی و مالک رستوران های زنجیره ایی KFC در ایران برای سرمایه گذاری مشترک با هتل ها و مجتمع های رفاهی بین راهی به منظور ایجاد رستوران های مذکور در این م . . .
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سیب مفید است، برای زنان مفیدتر دانشمندان دریافتند 240 کالری‌ای که هر روز از طریق ...

  بهترین شیوه مصرف مکمل ها لقمه: وقتی ویتامین هایی چون آهن، روی، کلسیم و ... ...

  خواص آب گیلاس آب گیلاس نه‌ تنها نوشیدنی خوش‌طعمی است بلکه فوائد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
بهترین روش چربی‌سوزی چیست عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکمل‌های چربی سوز توصیه می‌شود.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»