مراقب «مرض قند» باشید! دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! پایگاه خبری لقمه: دیابت فقط یک «مرض قند» نیست و اگر مبتلا شویم و نتوانیم آن را کنترل کنیم، به تدریج گرفتار سایر بیماری‌های خطرناک خواهیم شد.
موج واکنش‌ها؛ از شوخی تا جدی «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد پایگاه خبری لقمه: مصوبه تازه فرهنگستان زبان و ادب فارسی درباره جایگزینی واژه‌های «کرانچی» و «کرانچینس» با «کروچنده» و «کروچندگی»، موجی از واکنش‌های انتقادی و طنزآلود را در فضای مجازی برانگیخت.
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها پایگاه خبری لقمه: بیش از یک ماه است که از عرضه رسمی شکر خبری نیست. این کالا در برخی از فروشگاه‌های کوچک بدون درج قیمت، هر بسته ۹۰۰ گرمی ۶۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف تهران با انتقاد شدید از سیاست‌های فعلی قیمت‌گذاری نان و نقش کمرنگ اتحادیه‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری تأکید کرد: قیمت نان باید واقعی باشد و یارانه‌ها مستقیماً به مردم پرد . . .
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ پایگاه خبری لقمه: به تازگی اظهارات عجیب معاون وزیر جهادکشاورزی درمورد گران نشدن برنج و وجود نداشتن برنج ۲۰۰ هزار تومانی صدای بسیاری از مردم را در فضای مجازی درآورد. اظهارات این مقام مسئول نشان می‌دهد . . .
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکرد . . .
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت پایگاه خبری لقمه: بررسی بازار سکه و طلا نشان می‌دهد که پس از گذشت یک روز از دومین جلسه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بازار همچنان با ریزش همراه است و قیمت‌ها نسبت به آخرین معاملات روز گذشته، کاهشی . . .
صفحه 1 از 92   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.