لقمه یاب

صنایع و خدمات

طرز تهیه غذا

با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید

پایگاه خبری لقمه: بادمجون هایی که دونه هایی ریز و ...

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی

پایگاه خبری لقمه: سیب زمینی جز اون دسته مواد غذایی...

طرز تهیه صبحانه هندی

پایگاه خبری لقمه: ماده اصلی این صبحانه را لپه و لو...

طرز تهیه ماهرانه کباب کوبیده با دستور سرآشپز لقمه

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم د...

رازهای خوشمزه شدن دیزی+ روش تهیه آبگوشت سنتی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بس...

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی

لقمه: زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که...

طرز تهیه سوپ شبت، مهمانِ غذاهای ترکیه ای

پایگاه خبری لقمه: ماه مبارک رمضان که می شود همه ما...

طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی

پایگاه خبری لقمه: غذاهای گوناگونی به وسیله‌ی تخم م...

آموزش پخت ماهی به همراه سبزیجات

پایگاه خبری لقمه: ماهی یکی از غذاهای بسیار مفید اس...

نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

  اسنك‌های سالم به جای تنقلات برای لاغری بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنی‌های خوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت