لقمه یاب

صنایع و خدمات

طرز تهیه غذا

آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل

پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، آموزش تهیه کباب لقم...

خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس

پایگاه خبری لقمه: فصل، فصل کرفس‌های ترد و تازه است...

خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی

پایگاه خبری لقمه: شربت سکنجبین یکی از شربت‌های بسی...

طرز تهیه ماهرانه کباب کوبیده با دستور سرآشپز لقمه

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم د...

رازهای خوشمزه شدن دیزی+ روش تهیه آبگوشت سنتی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بس...

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی

لقمه: زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که...

آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل

پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، آموزش تهیه کباب لقم...

خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس

پایگاه خبری لقمه: فصل، فصل کرفس‌های ترد و تازه است...

روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی

پایگاه خبری لقمه: پخت نان در خانه می‌تواند بسیار ل...

نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید پایگاه خبری لقمه: شاید نتوان برای برخی آداب و رسوم شب یلدا جایگزینی تعریف کرد، اما حالا در این شرایط اقتصادی بیایید کاری کنیم که دیگر انار دانه درشت و هنداونه بزرگ قرمزرنگ مشکلی بر مشکلات خانواده‌ها در این شب باستانی اضافه نکند.
موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.