لقمه یاب

صنایع و خدمات

طرز تهیه غذا

با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید

پایگاه خبری لقمه: بادمجون هایی که دونه هایی ریز و ...

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی

پایگاه خبری لقمه: سیب زمینی جز اون دسته مواد غذایی...

طرز تهیه صبحانه هندی

پایگاه خبری لقمه: ماده اصلی این صبحانه را لپه و لو...

طرز تهیه ماهرانه کباب کوبیده با دستور سرآشپز لقمه

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم د...

رازهای خوشمزه شدن دیزی+ روش تهیه آبگوشت سنتی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بس...

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی

لقمه: زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که...

پای همبرگری با سس قارچ

پایگاه خبری لقمه: وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی...

طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی

پایگاه خبری لقمه: اگر عادت دارید برای شام حتما سال...

روش پخت سوپ جو در ماکروویو

پایگاه خبری لقمه: سوپ جو سفید پیش غذای خوشمزه ای ا...

نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
پوستی سالم و بدون سرطان، با این خوراکی ها هر چیزی که می‌خوریم روی تک تک سلول‌هایمان تأثیر می‌گذارد. پوست هم به عنوان یکی از ارگان‌های بزرگ از این تأثیرات بی نصیب نیست.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.