صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
زمان و مبلغ عرضه اولیه عالیس
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی
فواید رژیم مدیترانهای برای کاهش وزن و تناسب اندام
شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند
قیمت خرید تضمینی گندم در هالهای از ابهام
وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد میکند
تفاهمنامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد
ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند
گسترش همکاریهای گردشگری ایران و تاتارستان روسیه
صادرات دام زنده ممنوع است
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
هنر و غذا
سامان گلریز:
غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی
پایگاه خبری لقمه: درحالیکه کارشناسان گردشگری و آشپزی از انقراض روش تهیه بسیاری از خوراکهای ایرانی خبر میهند، تحقیقات انجمن جهانی سفر و غذا نشان میدهد که حدود ۵۰ درصد از هزینههای سفر و تفریح مردم . . .
بعد از اکران ضیافت های نوروزی؛
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
پایگاه خبری لقمه: چندی است که موضوع دورهمی و سفرههای ایرانی و اسلامی با رویکرد تاکید بر همدلی و وحدت و در عین حال دشمن ستیزی مورد توجه طراحان دیوارنگاره های بزرگ شهر قرار گرفته است.
«سوهان» سوژه اولین قسمت مجموعه «سوغات» شد
پایگاه خبری لقمه: اولین قسمت مجموعه «سوغات» به کارگردانی محمدرضا جعفری سراغ محصول شناخته شده شهر قم «سوهان» میرود.
دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها
پایگاه خبری لقمه: در نشست نقد و بررسی کتاب «مرلین مونرو سر جردن» نوشته گلاره عباسی، مصطفی مستور استفاده کنایی عبارت ادبیات آشپزخانه ای در مورد این کتاب را نامناسب دانست و پرداختن به جزئیات را از ویژگی . . .
بررسی تاریخچه شیرینی در مستند «شیرینیفروش»/ یک مسیر شیرین و پرخاطره
پایگاه خبری لقمه: مستند «شیرینیفروش» که در بخش کوتاه مسابقه ملی نمایش داده میشود، روایتی از تاریخچه و تغییراتی است که برای شیرینی و در صنعت شیرینیپزی رخ داده است.
از شبکه پنج سیما به روی آنتن می رود؛
آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان
ترکیب مسابقه آشپزی با بخشهایی مفرح و جذاب و حضور نسل جوان به همراه مادران خود و تلاش برای خلق مزهها و طعمهای جدید و مامان پز، فضایی گرم و شاد و آموزنده را به مدت شصت دقیقه برای مخاطب فراهم میآورد. . . .
در شب نشینی یکم شهریور مطرح شد:
سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچهها آشپزی یاد بگیرند
پایگاه خبری لقمه: گلریز گفت: در صنعت هتلداری و آشپزی نیاز به نیروهای تربیت شده متخصص داریم بنابراین می طلبد تا اگر بچه ها علاقه به آشپزی دارند خانواده ها اجازه دهند در مقاطع بالا در این رشته تحصیل کنن . . .
صفحه 1 از 22
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است
خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...
معجزه آجیل در دوران بارداری
مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماههای نخست بارداری،...
درمانهای خانگی سرماخوردگی
پاتوژنهای مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟
اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
مضرات نگهداری گوشت چرخکرده در فریزر
کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند.
دلایل اصلی لاغر نشدن چیست؟
اگر مدتی است عادات غذایی و برنامه ورزشی خود را تغییر دادهاید اما هنوز هیچ تغییری در اندامتان حس نکردهاید، شاید وقتش باشد به موارد مشکوکی که مانع موفقیت شما میشود، نگاهی بیندازید.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن
نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است