هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین مراقب باشند؛ خوراکی‌های خوش‌مزه صبحگاهی ممکن است سلامت کودکان را تهدید کنند. کیک، بیسکوئیت و آبمیوه برای صبحانه کودکان مناسب نیستند و ارزش غذایی ندارند . . .
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف زرده تخم مرغ برای سلامت افراد مسن، لازم و مفید است.
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن نشد، ناامید نشوید؛ چراکه در هر صورتی تغذیه سالم به نفع سلامت قلب است.
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در شرایط فعلی که کشور عزیزمان با حملات رژیم صهیونی به سر می‌برد و رعایت نکات تغذیه‌ای به منظور حفظ سلامت جسمی اهمیت ویژه‌ای دارد.
رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ یک مطالعه جدید می‌گوید شمارش کالری مصرفی نه تنها یک کار آزاردهنده است، بلکه ممکن است خطر افسردگی را افزایش دهد.
گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش پایگاه خبری لقمه: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هم‌زمان با افزایش دما و تعریق شدید در فصل تابستان، بیماران کلیوی در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌گیرند.
اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد پایگاه خبری لقمه: اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیرمجاز، از سوی روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام شد.
صفحه 1 از 251   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.