لقمه یاب

صنایع و خدمات

طرز تهیه غذا

آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل

پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، آموزش تهیه کباب لقم...

خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس

پایگاه خبری لقمه: فصل، فصل کرفس‌های ترد و تازه است...

خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی

پایگاه خبری لقمه: شربت سکنجبین یکی از شربت‌های بسی...

طرز تهیه ماهرانه کباب کوبیده با دستور سرآشپز لقمه

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم د...

رازهای خوشمزه شدن دیزی+ روش تهیه آبگوشت سنتی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بس...

روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی

لقمه: زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که...

آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل

پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، آموزش تهیه کباب لقم...

خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس

پایگاه خبری لقمه: فصل، فصل کرفس‌های ترد و تازه است...

روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی

پایگاه خبری لقمه: پخت نان در خانه می‌تواند بسیار ل...

نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

  آب انار واقعا خون را تصفیه می‌کند؟ از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنی‌ها در پاکسازی خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
تمام فواید انار یاقوت‌های بی‌نظیر هستی برای قلب مفیدند، معده درد را خوب می‌کنند، پیری را به تأخیر می‌اندازند، سرطان را از جان شما دور می‌کنند و غیره.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.