زندگی ماشینی، کمبود همیشگی وقت و زمان زیادی که در خارج از منزل به سر می بریم باعث گشته است که مصرف غذاهای رستورانی بیش از پیش افزایش یافته و در طی سال‌های اخیر مصرف غذا در خارج از خانه از یک امر تفریحی صرف تبدیل به تکراری معمولی و همیشگی گردد، به طوری ‌که چه بسا غذای رستورانی حتی در منزل هم جای وعده‌های غذای خانگی را بگیرد.
تنوع غذاهای رستورانی، تفاوت در ارائه خدمات و تعدد سرویس‌های موجود و موارد مختلف دیگر باعث رقابت شدید و قابل ملاحظه ای در بین عرضه کنندگان این خدمات از یک سو و سردرگمی مصرف کنندگان از سویی دیگر شده است.
با توجه به موارد ذکر شده پایگاه خبری لقمه در جهت رسیدن به اهداف زیر طرح جامع تبلیغاتی و اطلاع رسانی غذا را ارائه می کند و با توجه به تمام نکات ذکر شده و نیازهای جامعه امروز برآن است تا با ایجاد فضایی صمیمی و در عین حال مفید و با ارائه خدماتی روزآمد به یاری شهروندان شتافته و با ارائه مجموعه‌ای از اطلاعات به بهره‌وری هر چه بیشتر ایشان از زمان کمک نماید.

اهداف طرح جمع تبلیغاتی غذا
1. تمرکز اطلاعات در یک سایت اطلاعاتی – تبلیغاتی به جهت استفاده متمرکز و آسان کاربران به صورت همزمان و در سراسر جهان.
2. ایجاد فضای تبلیغاتی ارزان و گسترده برای تمامی مشاغل مرتبط با صنعت غذا به صورتی گسترده و با جذابیت‌های فراوان.
3. افزایش سطح کیفی سرویس‌دهی به دلیل توجه بیش از پیش مشتری به بازار.
4. افزایش انگیزه خرید در مشتریان و رسیدن به بازار پویا و خلاق در عرصه عرضه و تقاضا.
5. اطلاع رسانی دقیق و تسهیل در دسترسی به کلیه مشاغل مرتبط به امور غذایی
6. تأثیرگذاری بر فرهنگ تهیه، توزیع، مصرف غذا

ویژگی های سایت بزرگ لقمه

این سایت از قسمت‌های مختلفی چون جستجو، بازار، مجله، مهمانی و سرگرمی تشکیل شده است که هر کدام از این قسمت‌ها خود دارای تعدادی زیرمجموعه هستند.


لقمه یاب

شاید کاربردی‌ترین بخش این سایت در این جا گرفته باشد. در این قسمت جا گرفته باشد. در این قسمت صاحبان رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، فست‌فودها، طباخی‌ها، قهوه‌خانه‌ها، آبمیوه فروشی‌ها و هر مکان دیگر عرضه غذا می‌توانند دارای صفحه‌ای اختصاصی با اطلاعاتی کامل از قبیل آدرس، تلفن، منو، کروکی و ... باشند که البته توسط موتور جستجویی بسیار قوی و با قابلیت درج بیش از 5 مورد قابل دسترسی برای مشتریانشان خواهد بود.


صنایع و خدمات

در این قسمت با تقسیم‌بندی بسیار متنوعی سعی داریم تا کلیه مشاغل مرتبط را با غذا پوشش دهیم. عناوینی چون کاریابی، بنگاه، مواد اولیه، مهندسی و دکوراسیون داخلی، تجهیزات و ... مجموعه‌های  این قسمت را تشکیل می‌دهند که امکان درج آگهی در آنها وجود دارد.


مجله

در این قسمت که خود از بخش های مختلفی برخوردار است شما شاهد مطالبی علمی و کاملاً به روز در مورد پزشکی و سلامت.دستور پخت غذا به ویژه غذاهای ایرانی، گالری عکس‌های دیدنی اخبار روز و مرتبط با غذای ایران و جهان و ... هستید.


مهمانی

در این بخش از سایت، فضایی صمیمی جهت مشارکت مردمی برای تحقق خواسته‌های انسان دوستانه در خصوص تعدادی از افراد جامعه بنابه دلایلی، از دسترسی به حداقل امکانات رفاهی یا محفل گرم خانوادگی محرومند، فراهم آورده شده است.


سرگرمی

هدف ما در این قسمت سایت، لذت بردن شما از زندگی است و در عین حال امیدواریم که ضمن اینکه با استفاده از خدمات ما اوقات مفرح و شادی را بگذرانید، به هنگام بازدید از این فضا لحظات دلنشینی را سپری کنید.

آشنائی با صاحب امتیاز و مدیر مسئول پایگاه خبری لقمه

«محمدصالح حجت الاسلامی» دارای مدرک کارشناسی مهندسی دامپروری و کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی است. وی نزدیک به بیست سال سابقه فعالیت روزنامه نگاری و ده سال تدریس دانشگاهی دارد.

در عین حال فعال و علاقمند به فعالیت های هنری است، به همین دلیل ضمن تحصیل در مقطع کاردانی گرافیک تبلیغاتی در دانشگاه علمی کاربردی و گذراندن دوره کامل فیلمسازی انجمن سینمای جوانان ایران، سالها با انجام امور گرافیکی و چاپ در عرصه تبلیغات حضور داشته است. در عین حال تولید چند فیلم کوتاه داستانی و صنعتی را هم در رزومه خود دارد.

اما مهمترین فعالیت فرهنگی و هنری زندگی او طراحی و اجرای «مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی» است که با میزبانی و مشارکت «پایگاه خبری لقمه» و «موسسه ندای فرهنگ آوران پارسا» در هجده نوبت و در سطح ملی اجرا شده و حاصل آن برپایی سیزده نمایشگاه داخلی و خارجی است. اخبار این رویداد به طور کامل در پایگاه خبری لقمه وجود دارد.

نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

  هفت حرکت برای کنترل نامحسوس وزن! در بسیاری از موارد، ممکن است فکر کنیم با حذف یک وع...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
می‌خواهید لاغر بمانید؛ این توصیه را جدی بگیرید تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه‌ای، با روغن‌های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می‌‌شود.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.