پایگاه خبری لقمه با شماره مجوز 75912 از تاریخ 1394/07/13 به عنوان یک پایگاه خبری رسمی مشغول به فعالیت است اگرچه سابقه این فعالیت به سال 1385 بر می گردد. این سایت در دومین جشنواره رسانه های دیجیتال شایسته تقدیر شناخته شده است. (اینجا)

 

زندگی ماشینی، کمبود همیشگی وقت و زمان زیادی که در خارج از منزل به سر می بریم باعث گشته است که مصرف غذاهای رستورانی بیش از پیش افزایش یافته و در طی سال‌های اخیر مصرف غذا در خارج از خانه از یک امر تفریحی صرف تبدیل به تکراری معمولی و همیشگی گردد، به طوری ‌که چه بسا غذای رستورانی حتی در منزل هم جای وعده‌های غذای خانگی را بگیرد.
تنوع غذاهای رستورانی، تفاوت در ارائه خدمات و تعدد سرویس‌های موجود و موارد مختلف دیگر باعث رقابت شدید و قابل ملاحظه ای در بین عرضه کنندگان این خدمات از یک سو و سردرگمی مصرف کنندگان از سویی دیگر شده است.
با توجه به موارد ذکر شده پایگاه خبری لقمه در جهت رسیدن به اهداف زیر طرح جامع تبلیغاتی و اطلاع رسانی غذا را ارائه می کند و با توجه به تمام نکات ذکر شده و نیازهای جامعه امروز برآن است تا با ایجاد فضایی صمیمی و در عین حال مفید و با ارائه خدماتی روزآمد به یاری شهروندان شتافته و با ارائه مجموعه‌ای از اطلاعات به بهره‌وری هر چه بیشتر ایشان از زمان کمک نماید.

اهداف طرح جمع تبلیغاتی غذا
1. تمرکز اطلاعات در یک سایت اطلاعاتی – تبلیغاتی به جهت استفاده متمرکز و آسان کاربران به صورت همزمان و در سراسر جهان.
2. ایجاد فضای تبلیغاتی ارزان و گسترده برای تمامی مشاغل مرتبط با صنعت غذا به صورتی گسترده و با جذابیت‌های فراوان.
3. افزایش سطح کیفی سرویس‌دهی به دلیل توجه بیش از پیش مشتری به بازار.
4. افزایش انگیزه خرید در مشتریان و رسیدن به بازار پویا و خلاق در عرصه عرضه و تقاضا.
5. اطلاع رسانی دقیق و تسهیل در دسترسی به کلیه مشاغل مرتبط به امور غذایی
6. تأثیرگذاری بر فرهنگ تهیه، توزیع، مصرف غذا

ویژگی های سایت بزرگ لقمه

این سایت از قسمت‌های مختلفی چون جستجو، بازار، مجله، مهمانی و سرگرمی تشکیل شده است که هر کدام از این قسمت‌ها خود دارای تعدادی زیرمجموعه هستند.


لقمه یاب

شاید کاربردی‌ترین بخش این سایت در این جا گرفته باشد. در این قسمت جا گرفته باشد. در این قسمت صاحبان رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، فست‌فودها، طباخی‌ها، قهوه‌خانه‌ها، آبمیوه فروشی‌ها و هر مکان دیگر عرضه غذا می‌توانند دارای صفحه‌ای اختصاصی با اطلاعاتی کامل از قبیل آدرس، تلفن، منو، کروکی و ... باشند که البته توسط موتور جستجویی بسیار قوی و با قابلیت درج بیش از 5 مورد قابل دسترسی برای مشتریانشان خواهد بود.


صنایع و خدمات

در این قسمت با تقسیم‌بندی بسیار متنوعی سعی داریم تا کلیه مشاغل مرتبط را با غذا پوشش دهیم. عناوینی چون کاریابی، بنگاه، مواد اولیه، مهندسی و دکوراسیون داخلی، تجهیزات و ... مجموعه‌های  این قسمت را تشکیل می‌دهند که امکان درج آگهی در آنها وجود دارد.


مجله

در این قسمت که خود از بخش های مختلفی برخوردار است شما شاهد مطالبی علمی و کاملاً به روز در مورد پزشکی و سلامت.دستور پخت غذا به ویژه غذاهای ایرانی، گالری عکس‌های دیدنی اخبار روز و مرتبط با غذای ایران و جهان و ... هستید.


مهمانی

در این بخش از سایت، فضایی صمیمی جهت مشارکت مردمی برای تحقق خواسته‌های انسان دوستانه در خصوص تعدادی از افراد جامعه بنابه دلایلی، از دسترسی به حداقل امکانات رفاهی یا محفل گرم خانوادگی محرومند، فراهم آورده شده است.


سرگرمی

هدف ما در این قسمت سایت، لذت بردن شما از زندگی است و در عین حال امیدواریم که ضمن اینکه با استفاده از خدمات ما اوقات مفرح و شادی را بگذرانید، به هنگام بازدید از این فضا لحظات دلنشینی را سپری کنید.

آشنائی با صاحب امتیاز و مدیر مسئول پایگاه خبری لقمه

«محمدصالح حجت الاسلامی» دارای مدرک کارشناسی مهندسی دامپروری و کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی است. وی نزدیک به بیست سال سابقه فعالیت روزنامه نگاری و ده سال تدریس دانشگاهی دارد.

در عین حال فعال و علاقمند به فعالیت های هنری است، به همین دلیل ضمن تحصیل در مقطع کاردانی گرافیک تبلیغاتی در دانشگاه علمی کاربردی و گذراندن دوره کامل فیلمسازی انجمن سینمای جوانان ایران، سالها با انجام امور گرافیکی و چاپ در عرصه تبلیغات حضور داشته است. در عین حال تولید چند فیلم کوتاه داستانی و صنعتی را هم در رزومه خود دارد.

اما یکی از مهمترین فعالیت های فرهنگی و هنری او، طراحی و اجرای «مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی» است که با میزبانی و مشارکت «پایگاه خبری لقمه» و «موسسه ندای فرهنگ آوران پارسا» در هجده نوبت و در سطح ملی اجرا شده و حاصل آن برپایی سیزده نمایشگاه داخلی و خارجی است. اخبار این رویداد به طور کامل در پایگاه خبری لقمه وجود دارد.

نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای مناسب پس از چهل سالگی متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند، زمانی که به سن 40 ...

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
مواد غذایی لازم برای از بین بردن چروک پوست خداوند نعمت‌هایی در اختیار ما قرار داده که با پیری و چین و چروک پوست مقابله کرده و زیبایی و شادابی آن را حفظ می‌کند. لازمه داشتن بدنی سالم و پوستی زیبا در تغذیه مناسب و سالم است.