صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
کتاب و نشریات
«کتاب تندرستی و شادی» منتشر شد/ به غذایی که میخوریم بیشتر دقت کنیم
پایگاه خبری لقمه: «کتاب تندرستی و شادی» نوشته ساباح جین با ترجمه نغمه دانش آشتیانی توسط انتاشارت خزه در ایران منتشر شد.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟
پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها
پایگاه خبری لقمه: در نشست نقد و بررسی کتاب «مرلین مونرو سر جردن» نوشته گلاره عباسی، مصطفی مستور استفاده کنایی عبارت ادبیات آشپزخانه ای در مورد این کتاب را نامناسب دانست و پرداختن به جزئیات را از ویژگی . . .
کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید
پایگاه خبری لقمه:کافه کتاب کربن با متراژ 400 متر و با بیش از 20 هزار عنوان با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در »نطقه قیطریه تهران افتتاح شد.
خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران بهزودی منتشر میشود
پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که بهزودی منتشر میشود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم
پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
برای اولین بار صورت گرفت؛
یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان
کتاب «آشپزی مدرن پانیذ» اثر یک مربی ایرانی رشته آشپزی و شیرینیپزی از میان آثاری از ۲۰۵ ناشر کتابهای آشپزی و از بین ۲۶ هزار عنوان کتاب در سراسر جهان، به جمع ۷ نامزد نهایی مسابقه جهانی گورماند پیوست.
1
2
3
4
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید
به عقیدهی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه...
کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی
پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...
چرا باید بادمجان بخوریم؟
اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خواص دارویی موسیر
موسیر گیاهی است شبیه سیر که ریشه اش فقط یک پیاز درشت است.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش
تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماریها به چند هزار سال پیش برمیگردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافتههای جدیدی رسیدهاند.
وقتی صاحب برند قاتل می شود!
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
چرا باید شاهی بخوریم؟
چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره میآید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهیها را سوا کرده و میل میکنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است