تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
برای اولین بار صورت گرفت؛ یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان کتاب «آشپزی مدرن پانیذ» اثر یک مربی ایرانی رشته آشپزی و شیرینی‌پزی از میان آثاری از ۲۰۵ ناشر کتاب‌های آشپزی و از بین ۲۶ هزار عنوان کتاب در سراسر جهان، به جمع ۷ نامزد نهایی مسابقه جهانی گورماند پیوست.
به مناسبت ۱۶۰سالگی ورود به ایران؛ کتاب کبریت ایران فردا رونمایی می‌شود/ «کبریت هویت ماست» به مناسبت صد و هشتاد سالگی کبریت و یکصد و شصتمین سال ورود کبریت به ایران، آئین رونمایی از «کتاب کبریت ایران» فردا پنج‌شنبه ۷ خردادماه در تالار ایوان شمس برگزار می‌شود.
برترین کتاب‌های آشپزی 2014 از نگاه گاردین «آلن جنکینز» و «گرث گروندی» در گاردین ما را با کتاب‌های برتر 2014 درزمینهٔ «پخت‌وپز» و آشپزی آشنا می‌کنند، کتاب‌هایی که سرآمد همه آنها «پرسیانا» نوشته سایرینا غیور، ایرانی-انگلیسی تبار اهل انگلیس است . . .
«آشپزی کره‌ای با چاشنی شعر» رونمایی شد؛ «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد مراسم رونمایی از کتاب «آشپزی کره ای با چاشنی شعر» روز گذشته با حضور «سونگ وونگ یوب» سفیر کره جنوبی و «پونه ندایی» مدیر انتشارات امرود و سفیر حسن نیت کره در ایران در برج میلاد تهران برگزار شد.
کتاب آشپزی سنتی ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد ترجمه انگلیسی کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» نوشته سمیرا جنت دوست در غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد.
آشنایی با راز کنترل و کاهش وزن کتاب «کنترل وزن و کاهش چربی آسان با تغذیه و ورزش» نوشته دکتر آقاعلی قاسم نیان از سوی نشر ورزش روانه بازار کتاب شده است. این اثر می‌کوشد رویکردی ویژه را به مخاطبان خود ارائه دهد تا کاهش وزن ماندگار و ط . . .
1    2    3   
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این ...

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.