مراقب «مرض قند» باشید! دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! پایگاه خبری لقمه: دیابت فقط یک «مرض قند» نیست و اگر مبتلا شویم و نتوانیم آن را کنترل کنیم، به تدریج گرفتار سایر بیماری‌های خطرناک خواهیم شد.
وقتی بدن بی‌دلیل می‌جنگد ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌ش . . .
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت پایگاه خبری لقمه: معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: با اجرای برنامه مشترک با اتحادیه اروپا، محدودیت صادرات پسته ایران رفع و این اتحادیه از سلامت پسته ایرانی تقدیر کرد؛ محصولی که سالانه ۱ . . .
موج واکنش‌ها؛ از شوخی تا جدی «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد پایگاه خبری لقمه: مصوبه تازه فرهنگستان زبان و ادب فارسی درباره جایگزینی واژه‌های «کرانچی» و «کرانچینس» با «کروچنده» و «کروچندگی»، موجی از واکنش‌های انتقادی و طنزآلود را در فضای مجازی برانگیخت.
سلام صبح بخیر با ساختار جدید روی آنتن می رود؛ چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه پایگاه خبری لقمه: برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» که اخیرا با چند حاشیه روی آنتن زنده مواجه شد و از آن جمله موضوع مربوط به «چای ماچا» بود، در فصل جدید، مجریانش را تغییر داده و از جعفر خسروی، مبینا نصیر . . .
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: پیری زودرس، نتیجه‌ای از مجموعه عوامل زیستی و محیطی است که کمبود ویتامین‌ها نیز در این میان نقش مهمی ایفا می‌کنند. ویتامین‌ها مواد مغذی ضروری هستند که نقش‌های حیاتی در بدن از جمله حفظ . . .
مدیر موسسه آب دانشگاه تهران: پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توه . . .
صفحه 1 از 1753   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن اگر دنبال اکسیرهایی برای سم‌زدایی و پاکسازی کبد، مقابله با نفخ و داشتن شکمی صاف هستید سراغ نوشیدنی‌های سم‌زدا بروید.
میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟ محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟