نکات کاربردی که برای خرید میوه و سبزیجات باید بدانید پایگاه خبری لقمه: چگونه فلفل دلمه ای مناسب انتخاب کنیم؟ فلفل دلمه ای را تکان دهید و اگر صدای تخم های درونش نیامد یعنی تازه است. این کار کمک می کند از بیرون متوجه شوید درون فلفل دلمه ای چه خبر است.
چگونه گوشت را کباب کنیم و از سرطان‌زا شدن آن جلوگیری کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: پروفسور صادق مسرت: گوشت کباب‌شده روی آتش بسیار زیان‌آور است. مواد گوشتی که به علت کباب کردن می‌سوزد، بنزپیرین ایجاد می‌کند و به همین علت است که برای کباب کردن گوشت از دستگاه الکتریکی . . .
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا پایگاه خبری لقمه: چلو صرفا به برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته میشود و پلو همه برنجها و کته رو هم شامل میشود.
روشهایی برای پخت غذا با چربی کمتر پایگاه خبری لقمه: اگر دوست دارید مواد غذایی در هنگام پخت حالت ترد پیدا کنند، به جای غوطه ور کردن غذاها در روغن، می توانید با فرچه کمی روغن به سطح ماده غذایی اضافه کنید و سپس آن را کبابی کنید یا بپزید. . . .
همه نکات مهم برای اینکه کیک‌تان خراب نشود پایگاه خبری لقمه: دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.. . . .
شناخت ظروف خوب یا بد برای پخت غذا پایگاه خبری لقمه: ظروف پخت‌وپز انواع بسیاری دارند و ممکن است افراد را در انتخاب و استفاده از آن‌ها سرگردان شوند؛ ازجمله اینکه چه جنسی برای چه کاربردی مناسب است یا چه وسایلی برای چه نوع پخت‌وپزی بهترین . . .
ایده‌های زیبا برای تزیین سالاد شیرازی پایگاه خبری لقمه: همانطور که می دانید یکی از هنرهای زیبا و قابل توجه تزیین سالاد های مختلف است که نقش زیادی در سفره آرایی خصوصا برای مهمانی را دارد. در این بخش می توانید مدل های متنوع و زیبای انواع تز . . .
صفحه 1 از 48   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان