فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو دلمه برگ مو یکی از غذا‌های محبوب بهار و تابستان است. از آن‌دسته غذا‌هایی که طرفداران خاص خودش را دارد و با فلفل‌دلمه، بادمجان و گوجه‌فرنگی هم آن را می‌پزند.
متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: در این مقاله با راهکارها و محصولات مناسب نورپردازی آشپزخانه آشنا می شوید.
4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش پایگاه خبری لقمه: زمانی که شیر بنا به دلایل مختلفی بر روی فرش می ریزد حتما باید از روش های مناسب تمیز کردن آن استفاده کنید، چندین راه برای تمیز کردن شیر ریخته روی فرش وجود دارد.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
برای پختن مربای خانگی به این ده نکته مهم توجه کنید پایگاه خبری لقمه: نکاتی همچون بهترین ظرف غذا برای پخت مربا، خته شد قوام آن خوب است. دلایل شکرک زدن و ... برای هر کسی که سودای پخت مربای خانگی دارد مهم است.
نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر پایگاه خبری لقمه: منجمد کردن مواد غذایی در فریزر یکی از شیوه‌های متداول برای نگهداری طولانی مدت از مواد است. برای حفظ خواص خوراکی‌ها باید به شیوه فریز کردن و زمان آن هم توجه کرد.
صفحه 1 از 49   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوردن سالاد بدون روغن ممنوع جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چ...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت