وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
نکاتی برای بهتر دیده شدن در فضای مجازی؛ ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
رشد کسب و کار مجازی در اینستاگرام پایگاه خبری لقمه: عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی از افزایش فعالیت‌ کسب و کارها در فضای اینستاگرام بعد از شیوع ویروس کرونا خبر داد.
تا کی می‌خواهید مثل پدربزرگهایتان بازاریابی کنید؟ پایگاه خبری لقمه: یوسف شاتیموری مسئول اجرائی دوره های آموزشی متد جایگاه سازی ذهنی (Mind marketing) با تاکید بر تغییر شرایط در قرن حاضر، گفت: متاسفانه برندها و مشاورین بازاریابی آنها، کماکان بر اساس رو . . .
مشاور وزیر جهاد کشاورزی: بالارفتن سهم تولیدکنندگان در فروش به شیوه استارتاپی مجری طرح های کسب و کار نوپای وزارت جهاد کشاورزی گفت: استارتاپ های فروش پلتفرمی باعث کوتاه شدن زنجیره و حذف واسطه های زائد می شوند.
چه موقع می‌توان با داستان سرایی مشتری جذب کرد؟ پایگاه خبری لقمه: ما انسان ها عاشق شنیدن داستان های مختلف هستیم. مشتریانی که با داستان سرایی به دست می آورید، به شما اعتماد و وفاداری بیشتری خواهند داشت
جملات مناسب و نامناسب، در بازاریابی و فروش پایگاه خبری لقمه: «یک محتوانویس حرفه ای در واقع فروشنده ای است که با کیبورد کار می کند!» (جودیت کی. چارلز)
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟
4 قانون طلایی برای خوب خوابیدن برای اینکه شب‌ها خوب بخوابید لازم است که در عادت‌های غذایی‌تان و یا حداقل در شامتان تغییراتی ایجاد کنید...
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.