تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب پایگاه خبری لقمه: موارد بیماری کبد چرب غیر الکلی در حال افزایش است و این بیماری با افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همراه است.
لاغری با تزریق بوتاکس!؟ پایگاه خبری لقمه: فوق تخصص گوارش و کبد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در خصوص بوتاکس معده، توضیحاتی داد.
ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها پایگاه خبری لقمه: معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل درباره تعداد متخصصان طب سنتی ایرانی در کشور گفت: از سال ۱۳۸۶ تا کنون حدود ۸۰۰ نفر متخصص طب ایرانی وارد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شده‌اند.
متخصص زنان و زایمان عنوان کرد؛ رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین پایگاه خبری لقمه: متخصصان زنان و زایمان بر این باورند که چاقی از عوامل مهم در دیابت بارداری است. بنابراین بانوان می‌بایست قبل و حینِ دوران بارداری، وزن خود را کنترل کنند تا دچار افزایش وزن نشوند.
تشخیص آنفلوانزا و سرماخوردگی سخت است پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های عفونی، با اشاره به اینکه تشخیص بین آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌تواند دشوار باشد، گفت: سرماخوردگی تقریبا همیشه بدون ایجاد هیچ گونه مشکل جدی برطرف می‌شود.
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص بیماری‌های کلیه گفت: مردم از خوردن غذاهای پُرنمک که عامل آسیب به کلیه‌ها و تشدید کننده فشارخون است، اجتناب کنند.
رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن پایگاه خبری لقمه: اگر مبتلا به بیماری کبد چرب هستید، حتماً نیاز به دانستن جزییاتی از این بیماری و خوراکی های مفید و ممنوعه کبد چرب دارید که می توانید مطلب زیر را بخوانید.
صفحه 1 از 272   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...