صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
صنایع غذایی خارجی
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده مواد غذایی نستله، از جمله شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی به حساب میآید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند
پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگترین شرکتهای آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبهبندی شد.
غذای حلال در رستوران های ژاپن سرو می شود
کشور ژاپن برای جذب توریسم مسلمان و سلامت غذای حلال بازار مواد غذایی حلال را توسعه می دهد.
رسوایی گوشت اسب به محصولات نستله رسید
نستله که بزرگترین شرکت غذایی جهان به شمار میرود، از کشف دی. ان. ای گوشت اسب در برخی از محصولاتش خبر داد.
جریمه مکدونالد به خاطر «حلال» دروغین!
مک دونالد به دلیل فروش محصولات غیرحلال به مسلمانان آمریکا، 700 هزار دلار جریمه پرداخت می کند.
شوخی پایان سال میلادی با ناسا/
«پپسی» در ایران، «پنیر» در آمریکا+ عکس
ایده یک شرکت تبلیغاتی مبنی بر نشان دادن لوگوی یک محصول بر سطح ماه، باعث هراس مسؤولان ناسا شد و کارشناسان فضایی هشدار دادند که این اقدام میتواند امنیت ساکنان ایستگاه فضایی بینالمللی را به خطر بینداز . . .
با دومین تولیدکننده مواد پروتئینی جهان آشنا شویم
جهان زیر بال مرغهای تایسون
صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته میشود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی
گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرینبیان همراه با...
شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید
یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...
راز سالادهای زنانه
حتما برایتان پیش آمده كه روزی كسالتبار را تجربه ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
درمان آکنه با محلولهای خوراکی
تا به حال شده كه شب هنگام خواب ناگهان ببینید یك جوش زشت و چركی روی صورتتان خودنمایی میكند، در حالی كه فردا به یك مهمانی دعوت هستید یا میخواهید با فردی ملاقات كنید كه برایتان اهمیت زیادی دارد.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟
لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوستاندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بیخبر باشید
اگر به دنبال راهحلهایی برای لاغری میگردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است
پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است