صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
تاثیر جنگ روسیه و اوکراین بر قیمت جهانی گندم
اصلاح یارانه نان و کالاهای اساسی تصمیم جسورانه دولت است
اصلاح قیمت آرد برای جلوگیری از قاچاق
تلاطم بازار روغن در اثر قاچاق
شروع پرداخت سود سنواتی سهامداران بازار سرمایه
یشترین افزایش قیمت موادغذایی در ۹ سال اخیر انگلستان
رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان
راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز
ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد
چرا شبرخشک های رژیمی از کمرگ ترخیص نشده بودند
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
کتاب و نشریات
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟
پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها
پایگاه خبری لقمه: در نشست نقد و بررسی کتاب «مرلین مونرو سر جردن» نوشته گلاره عباسی، مصطفی مستور استفاده کنایی عبارت ادبیات آشپزخانه ای در مورد این کتاب را نامناسب دانست و پرداختن به جزئیات را از ویژگی . . .
کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید
پایگاه خبری لقمه:کافه کتاب کربن با متراژ 400 متر و با بیش از 20 هزار عنوان با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در »نطقه قیطریه تهران افتتاح شد.
خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران بهزودی منتشر میشود
پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که بهزودی منتشر میشود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم
پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
برای اولین بار صورت گرفت؛
یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان
کتاب «آشپزی مدرن پانیذ» اثر یک مربی ایرانی رشته آشپزی و شیرینیپزی از میان آثاری از ۲۰۵ ناشر کتابهای آشپزی و از بین ۲۶ هزار عنوان کتاب در سراسر جهان، به جمع ۷ نامزد نهایی مسابقه جهانی گورماند پیوست.
به مناسبت ۱۶۰سالگی ورود به ایران؛
کتاب کبریت ایران فردا رونمایی میشود/ «کبریت هویت ماست»
به مناسبت صد و هشتاد سالگی کبریت و یکصد و شصتمین سال ورود کبریت به ایران، آئین رونمایی از «کتاب کبریت ایران» فردا پنجشنبه ۷ خردادماه در تالار ایوان شمس برگزار میشود.
1
2
3
4
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
روش صحیح مصرف گوشت
اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...
مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال
پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...
نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش میدهد
متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید
یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»
هشدارهای تغذیـهای به گیاهخواران
با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد
این اشتباه است که میگویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی میخورند یا به خوردن غذاها و خوراکیهای شیرین عادت دارند.
افزودنیها را بیشتر بشناسیم
افزودنی مادهای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه میشود. افزودنیهایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی میشود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه میشوند، اما افزودنیهایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه میشوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار میرود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است
پیاده سازی شده با نرم افزار
تحریریه
، شرکت نرم افزاری
الفبای ایده برتر