صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
کتاب و نشریات
«کتاب تندرستی و شادی» منتشر شد/ به غذایی که میخوریم بیشتر دقت کنیم
پایگاه خبری لقمه: «کتاب تندرستی و شادی» نوشته ساباح جین با ترجمه نغمه دانش آشتیانی توسط انتاشارت خزه در ایران منتشر شد.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟
پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها
پایگاه خبری لقمه: در نشست نقد و بررسی کتاب «مرلین مونرو سر جردن» نوشته گلاره عباسی، مصطفی مستور استفاده کنایی عبارت ادبیات آشپزخانه ای در مورد این کتاب را نامناسب دانست و پرداختن به جزئیات را از ویژگی . . .
کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید
پایگاه خبری لقمه:کافه کتاب کربن با متراژ 400 متر و با بیش از 20 هزار عنوان با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در »نطقه قیطریه تهران افتتاح شد.
خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران بهزودی منتشر میشود
پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که بهزودی منتشر میشود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم
پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
برای اولین بار صورت گرفت؛
یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان
کتاب «آشپزی مدرن پانیذ» اثر یک مربی ایرانی رشته آشپزی و شیرینیپزی از میان آثاری از ۲۰۵ ناشر کتابهای آشپزی و از بین ۲۶ هزار عنوان کتاب در سراسر جهان، به جمع ۷ نامزد نهایی مسابقه جهانی گورماند پیوست.
1
2
3
4
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی
پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...
داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی
چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...
رابطه آب سرد و سکته قلبی
آب سرد سبب اسپاسم و گرفتگی رگ های قلب می شود و خط...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آنچه درباره فریزر باید بدانید
درباره فریزر نیز مانند بسیاری موارد دیگر تصورات اشتباهی وجود دارد كه به برخی نكات برای رفع این اشتباه ها اشاره می كنیم.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره
نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیورآلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقرهفروشی مدلهای گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویسهای چایخوری و... پشت ویترین جلوهگری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین میبرند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداختهایم. اگر به این موضوع علاقهمندید، ادامه مطلب را بخوانید.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن»
«ممنون، میل ندارم. برنج کم میخورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شبها شام نمیخورم. به جای پروتئین، سالاد میخورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سالهای اخیر به رواج بیاشتهاییهای عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آنها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگهای غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند!
پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال بهسر میبرند؛ زیرا که شنیدهها حاکی از تلاشهای سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیانسوز به دریاست.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است