خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که به‌زودی منتشر می‌شود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
برای اولین بار صورت گرفت؛ یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان کتاب «آشپزی مدرن پانیذ» اثر یک مربی ایرانی رشته آشپزی و شیرینی‌پزی از میان آثاری از ۲۰۵ ناشر کتاب‌های آشپزی و از بین ۲۶ هزار عنوان کتاب در سراسر جهان، به جمع ۷ نامزد نهایی مسابقه جهانی گورماند پیوست.
به مناسبت ۱۶۰سالگی ورود به ایران؛ کتاب کبریت ایران فردا رونمایی می‌شود/ «کبریت هویت ماست» به مناسبت صد و هشتاد سالگی کبریت و یکصد و شصتمین سال ورود کبریت به ایران، آئین رونمایی از «کتاب کبریت ایران» فردا پنج‌شنبه ۷ خردادماه در تالار ایوان شمس برگزار می‌شود.
برترین کتاب‌های آشپزی 2014 از نگاه گاردین «آلن جنکینز» و «گرث گروندی» در گاردین ما را با کتاب‌های برتر 2014 درزمینهٔ «پخت‌وپز» و آشپزی آشنا می‌کنند، کتاب‌هایی که سرآمد همه آنها «پرسیانا» نوشته سایرینا غیور، ایرانی-انگلیسی تبار اهل انگلیس است . . .
«آشپزی کره‌ای با چاشنی شعر» رونمایی شد؛ «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد مراسم رونمایی از کتاب «آشپزی کره ای با چاشنی شعر» روز گذشته با حضور «سونگ وونگ یوب» سفیر کره جنوبی و «پونه ندایی» مدیر انتشارات امرود و سفیر حسن نیت کره در ایران در برج میلاد تهران برگزار شد.
کتاب آشپزی سنتی ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد ترجمه انگلیسی کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» نوشته سمیرا جنت دوست در غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد.
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟
خوراکی‌های عالی برای آب کردن شکم این خوراکی‌ها را بخورید تا خواب بهتری داشته باشید، وزن بیشتری کم کنید، و شکم خود را آب کنید.