حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است


پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: حفظ امنیت غذایی یک ملت و همچنین امنیت غذاهای صادراتی بسیار مهم است و برای داشتن خانواده‌ای شاد و بانشاط باید بهداشت روانی جامعه را حفظ کنیم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه از وزارت جهاد کشاورزی،  حجت‌السلام ‌والمسلمین حسن ربانی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی در گردهمایی سراسری مدیران استانی و ستادی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار کرد: این ایام سالگرد حادثه تلخ انفجار در مجلس است که موجب شهادت آیت‌الله بهشتی و ۷۲ نفر از افراد حاضر در آنجا شد، همین حادثه برای ساقط کردن یک نظام کافی بود، که آن حادثه هم نمونه‌ای از جنایات گروه منافقین بود، آن هم در شرایطی که ما درگیر جنگ تحمیلی بودیم. امروزه همان دشمنان با روش‌های مختلف تلاش می‌کنند تا در عرصه فرهنگی ما را دچار شبهه کنند، که با توکل به خداوند متعال در برابر آنها ایستادگی خواهیم کرد و شاهد شکست آنان خواهیم بود.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت وظیفه‌شناسی و اعتقاد و ایمان به عرصه حفظ امنیت غذایی گفت: امروز امنیت غذایی یک جامعه به دست شما مدیران و همکاران شما است. نقش شما در حفظ امنیت غذایی یک ملت و همچنین امنیت غذاهای صادراتی بسیار مهم است. بی‌اعتقادی و بی ایمانی به انجام وظیفه و کار موجب آسیب به سلامت روان جامعه خواهد شد.
ربانی ادامه داد: امروزه ما نیازمندیم که در سایه‌ی آموزه‌های دینی بهداشت روانی خود را رعایت کنیم، که دین مبین اسلام بسیار بر این مورد تکیه کرده است. برای داشتن خانواده‌ای شاد و بانشاط باید بهداشت روانی جامعه را حفظ کنیم.
وی همچنین اظهار داشت: ما بسیار به رشد علمی فردی و اجتماعی نیازمندیم، که باید با یک برنامه‌ریزی دقیق این کمبود را جبران کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی ضمن بیان اینکه لغزش‌ در عرصه کاری ما موجب آسیب به مردم و ملت می‌شود، گفت: هر غفلت و هر لغزشی در رابطه با بحث امنیت غذایی باعث آسیب به مردم می‌شود، که ما در برابر چنین امری در دنیا و آخرت ضامن هستیم. لذا باید نسبت به این وظیفه مهم تمام تلاش خود را بکار بگیریم.
وی ادامه داد: در هرجایی که مسئول هستیم با همه‌ اعتمادی که به طرف مقابل خود داریم باید نظارت دقیق داشته باشیم. اعتماد باید همراه با نظارت باشد.
ربانی افزود: باید برای پیشگیری از آسیب‌ها و رخدادهای مختلف برنامه‌ریزی داشته باشیم. از جمله برای رفع روزمرگی نیز باید یک برنامه‌ریزی دقیقی در سطح سازمان خود انجام دهیم.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی در پایان سخنان خود گفت: همانطور که شهدا از این کشور و ملت در برابر تهدید‌های خارجی و داخلی مرزبانی می‌کردند امروزه شما مرزبانان سلامت غذایی این ملت هستید. همانطور که در عرصه‌های مختلف پزشکی، نانو تکنولوژی و نظامی، کشورهای مختلف به جهت استفاده از کمک‌های ما در این عرصه‌ها به سمت جمهوری اسلامی ایران آمده‌اند، امیدواریم که در بحث امنیت غذایی نیز چنین اتفاقی رخ دهد و ما نیز بتوانیم صادر کننده مسئله امنیت غذایی به کشورهای جهان باشیم.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15271 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ پنج شنبه ۸ تير بازدید: 818 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟