آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش پایگاه خبری لقمه: رییس دیوان عالی کشور از رد درخواست اعاده دادرسی محکومان پرونده چای دبش از جمله دو وزیر سابق دولت رئیسی خبر داد.
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت پایگاه خبری لقمه: معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: با اجرای برنامه مشترک با اتحادیه اروپا، محدودیت صادرات پسته ایران رفع و این اتحادیه از سلامت پسته ایرانی تقدیر کرد؛ محصولی که سالانه ۱ . . .
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی هشترود از کشت ۱۰ هزار هکتار نخود دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: با وجود خشکسالی و بارش تگرگ، پیش‌بینی شده امسال بیش از ۶ هزار تن نخود برداشت شود.
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد روند تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی تغییری نکرده و هرگونه افزایش قیمت ممنوع است.
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی تفت از کاشت موفق گیاه آپونتیا (گلابی خاردار) در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد؛ گیاهی مقاوم به سرما و کم‌آب‌خواه که به عنوان راه‌حلی نوین برای مقابله با خشکسالی معر . . .
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اعلام تغییر در نظام تصمیم‌گیری این وزارتخانه، از واگذاری اختیارات مهم اجرایی به مدیران استانی خبر داد و گفت: دیگر نیازی به مراجعه به مرکز برای بسیاری از تصمیمات . . .
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی اعلام کرد که خوراک دام به میزان کافی تأمین شده و دامداران نباید نگران کمبود باشند؛ او از دامداران خواست برای سود بیشتر، از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند.
صفحه 1 از 51   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
علت پنهان ناتوانی جنسی همسران آمارها نشان می‌دهد امروزه درصد زیادی از همسران به دلیل اختلالات و ناتوانی جنسی شریک زندگی‌شان، به بهانه‌های مختلف از ادامه زندگی مشترک سرباز می‌زنند. اختلالاتی که اغلب درمان‌پذیر بوده و اصل اساسی آن آگاهی از علل پیدایش و پشتکار در مهار و مداوای آن است.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.