آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش پایگاه خبری لقمه: رییس دیوان عالی کشور از رد درخواست اعاده دادرسی محکومان پرونده چای دبش از جمله دو وزیر سابق دولت رئیسی خبر داد.
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت پایگاه خبری لقمه: معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: با اجرای برنامه مشترک با اتحادیه اروپا، محدودیت صادرات پسته ایران رفع و این اتحادیه از سلامت پسته ایرانی تقدیر کرد؛ محصولی که سالانه ۱ . . .
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی هشترود از کشت ۱۰ هزار هکتار نخود دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: با وجود خشکسالی و بارش تگرگ، پیش‌بینی شده امسال بیش از ۶ هزار تن نخود برداشت شود.
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد روند تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی تغییری نکرده و هرگونه افزایش قیمت ممنوع است.
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی تفت از کاشت موفق گیاه آپونتیا (گلابی خاردار) در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد؛ گیاهی مقاوم به سرما و کم‌آب‌خواه که به عنوان راه‌حلی نوین برای مقابله با خشکسالی معر . . .
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اعلام تغییر در نظام تصمیم‌گیری این وزارتخانه، از واگذاری اختیارات مهم اجرایی به مدیران استانی خبر داد و گفت: دیگر نیازی به مراجعه به مرکز برای بسیاری از تصمیمات . . .
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی اعلام کرد که خوراک دام به میزان کافی تأمین شده و دامداران نباید نگران کمبود باشند؛ او از دامداران خواست برای سود بیشتر، از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند.
صفحه 1 از 51   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
10 ماده غذایی موثر برای سلامت موها به گفته یک کارشناس تغذیه در نیویورک، رژیم غذایی نامناسب، استعمال سیگار، عدم تعادل هورمون‌ها و کم خوابی در سلامت موها اثر می‌گذارد.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.