آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش پایگاه خبری لقمه: رییس دیوان عالی کشور از رد درخواست اعاده دادرسی محکومان پرونده چای دبش از جمله دو وزیر سابق دولت رئیسی خبر داد.
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت پایگاه خبری لقمه: معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: با اجرای برنامه مشترک با اتحادیه اروپا، محدودیت صادرات پسته ایران رفع و این اتحادیه از سلامت پسته ایرانی تقدیر کرد؛ محصولی که سالانه ۱ . . .
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی هشترود از کشت ۱۰ هزار هکتار نخود دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: با وجود خشکسالی و بارش تگرگ، پیش‌بینی شده امسال بیش از ۶ هزار تن نخود برداشت شود.
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد روند تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی تغییری نکرده و هرگونه افزایش قیمت ممنوع است.
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی تفت از کاشت موفق گیاه آپونتیا (گلابی خاردار) در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد؛ گیاهی مقاوم به سرما و کم‌آب‌خواه که به عنوان راه‌حلی نوین برای مقابله با خشکسالی معر . . .
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اعلام تغییر در نظام تصمیم‌گیری این وزارتخانه، از واگذاری اختیارات مهم اجرایی به مدیران استانی خبر داد و گفت: دیگر نیازی به مراجعه به مرکز برای بسیاری از تصمیمات . . .
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی اعلام کرد که خوراک دام به میزان کافی تأمین شده و دامداران نباید نگران کمبود باشند؛ او از دامداران خواست برای سود بیشتر، از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند.
صفحه 1 از 51   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی کاسنی کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک می‌کند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال می‌کند.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
سفره‌ مناسب قلبتان را پهن کنید! غذاهای زیر به شما کمک می‌کند قلب‌تان سالم بماند.