گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان


پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به افزایش ظرفیت تولید انواع محصولات دانش‌بنیان شده است و توانسته تا حد بسیاری تولیدات داخلی ماشین‌آلات صنایع غذایی را توسعه دهد و در سطح گسترده‌ای نیاز کارخانه‌های شیرینی و شکلات کشور را تامین کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی یادگاری، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره آغاز و چگونگی فعالیت‌های این شرکت، اظهار کرد: شرکت ما حدود ۳۰ سال است که طراح و سازنده ماشین‌آلات تولید شیرینی، شکلات و مواد غذایی و جزء اولین شرکت‌هایی است که ماشین‌آلات جدیدی را برای اولین بار در کشور طراحی کرده و به تولید انبوه رسانده و به کارخانه‌های شیرینی، شکلات و آبنبات عرضه می‌کند.
 
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص به‌کارگیری نخبگان و تحصیل‌کردگان دانشگاهی در این شرکت دانش‌بنیان، ضمن اشاره به این موضوع که تمام سعی این شرکت در بهره‌مندی از نخبه‌های دانشگاهی بوده است، تاکید کرد: نیروهای ما همگی متخصص و فارغ‌التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته‌های برق و مکانیک هستند، اما از آنجا که استقبال جوانان امروزی از فعالیت‌های حوزه ماشین‌سازی اندک است، لذا این مقوله باید فرهنگ‌سازی شود و دانشگاه‌ها باید در ایجاد ارتباط دانشجویان با کارخانه‌های ماشین‌سازی و صنایع تلاش کنند.
 
به گفته وی، اکثر دروس مطالعاتی در دانشگاه‌های کشور تئوری هستند و این عاملی می‌شود که دانشجویان زمان فارغ‌التحصیلی از دانشگاه‌ها نتوانند آموخته‌های خود را به‌صورت عملی به‌کار گیرند. به همین دلیل دانشگاه‌ها باید دانشجویان را به مراکز صنعتی و کارخانه‌ها متصل کنند.
 
یادگاری درباره لزوم ایجاد رشته دانشگاهی ماشین‌آلات صنایع غذایی در دانشگاه‌های کشور افزود: البته انجمنی با عنوان «انجمن ماشین‌سازان صنایع غذایی ایران» در کشور وجود دارد که با طرح پیشنهادی مبنی بر ایجاد یک رشته دانشگاهی در این حوزه توانست رشته ماشین‌آلات صنایع غذایی را که در حال حاضر در دانشگاه تهران تدریس می‌شود، ایجاد کند، اما در هر صورت با توجه به نیاز کشور در زمینه تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی، این اقدامات بسیار اندک و البته قابل توسعه است.
 
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اعلام اینکه این شرکت تنها ماشین‌آلاتی که مربوط به صنایع غذایی، شیرینی و شکلات است را تولید می‌کند، درباره برنامه‌های این شرکت برای توسعه خط تولید و ایجاد اشتغالزایی، گفت: ما در حال توسعه خط تولید و افزودن چهار هزار متر به سالن مجموعه‌مان هستیم و قرار است تا پایان سال حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر نیروی متخصص جذب کنیم.
 
وی درباره برنامه‌های جدید این شرکت دانش‌بنیان و تاثیراتی که بر اقتصاد کشور می‌گذارد، اظهار کرد: برنامه‌های جدیدی برای ساخت ماشین‌آلاتی مانند دستگاه‌های بسته‌بندی یک سر پیچ و دو سر پیچ آبنبات، تافی و شکلات که تا کنون با قیمت‌های زیادی از اروپا و چین به کشور وارد می‌شدند و با خروج ارز بسیاری از کشور هم همراه بود، داریم. 
 
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، یادگاری در خصوص تاثیرات اجرایی شدن طرح توسعه خط تولید این شرکت و تاثیرات مثبتی که بر اشتغالزایی و ارزآوری برای کشور ایجاد می‌کند، افزود: هدف از این طرح، افزودن ساخت ماشین‌آلات به خط تولید است. ما می‌توانیم مشابه همان ماشین آلمانی که به کشور وارد می‌شود را با قیمت یک بیستم بسازیم که البته منوط به دریافت تسهیلات و حمایت‌های مالی از نهادهای تامین مالی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی است. این امر نه تنها به ایجاد اشتغالزایی و تامین تولید داخلی کمک کرده، بلکه موجبات صادرات و ارزآوری بسیاری را برای کشور فراهم می‌کند.
 
به گفته مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، صنعت شیرینی و شکلات همواره برای کشور ارزآور بوده است. حوزه ماشین‌آلات مانند حوزه نفت نیست که قیمت جهانی مشخصی داشته باشد. ماشین‌آلات همواره جزء ارزآورترین محصولات در دنیا است.
 

یادگاری در پایان با اشاره به برخی چالش‌ها و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: دانش‌بنیان‌ها، نقش مهمی در تأمین نیاز داخل، اشتغال‌زایی و کمک به اقتصاد کشور برعهده دارند که نیازمند همکاری و تسهیل‌گری از سوی دولت و نهادهای مسؤول است. امیدواریم صندوق نوآوری و شکوفایی در این زمینه مساعدت و همکاری بیشتری با دانش‌بنیان‌ها داشته باشد. صندوق می‌تواند در مسیر کمک به توسعه تولید و صادرات محصولات دانش‌بنیان، نقش بسزا و مؤثری داشته باشد. پیشنهاد می‌کنم مسؤولان صندوق نوآوری و شکوفایی با سفرهای استانی بیشتر و بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرند.  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15689 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر بازدید: 64 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
3 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
4 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
5 پرداخت ­تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
6 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
7 شرط دریافت معافیت گمرکی اعلام شد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر
8 ماشین‌سازی بدون دانش روز یعنی درجا زدن….. ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
9 انعقاد ۲ قرارداد همکاری با تولیدکنندگان برتر ماشین آلات‌کشاورزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10 چرا کشاورزان خانه نشین شدند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.