گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به افزایش ظرفیت تولید انواع محصولات دانش‌بنیان شده است و توانسته تا حد بسیاری تولیدات داخلی ماشین‌آلات صنایع غذایی را توسع . . .
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شد . . .
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی پایگاه خبری لقمه: بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی به متقاضیان پرداخت کرده است.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خ . . .
از زبان یکی از فعالان عرصه چاپ در کشور ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صن . . .
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد: لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان باید تقویت شود.
شرط دریافت معافیت گمرکی اعلام شد پایگاه خبری لقمه: دبیر رئیس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران اعلام کرد که در حال حاضر سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان‌ها از این انجمن استعلام می‌گیرند و اگر ماشینی ساخت داخل داش . . .
1    2    3    4    5   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر توقع دارید زمانی که رژیم می‌گیرید، آب توی دلتان تکان نخورد و گرسنه نشوید، یعنی یا برای لاغر شدن خیلی مصمم نیستید یا کلا تعریف درستی از رژیم ندارید! سلامتی و زیبایی حق افرادی است که اراده بهتر و قوی‌تری دارند. همین یک میان وعده را بخورید و شکر خدا را کنید این میان وعده را یا در فاصله صبحانه تا ناهار بخورید، یا در فاصله ناهار تا شام.