صرافی زاده: نادیده گرفتن لیبلینگ استاندارد برای جامعه تبعات زیادی دارد پایگاه خبری لقمه: دکتر صرافی زاده افزود امروزه شاهد کوچک و ناخوانا شدن لیبل محصولات غذایی در فروشگاه ها و در مقابل بزرگ تر شدن نام خارجی و طراحی های زیبای محصولات هستیم که نتیجه ی آن می شود کمتر دیده . . .
تعیین سهمیه سوخت بخش کشاورزی بر اساس سطح زیر کشت انجام شد پایگاه خبری لقمه: در نشست کارگروه مقابله با قاچاق سوخت مقرر شد، مذاکرات تعیین سهمیه سوخت بخش کشاورزی بر اساس سطح زیر کشت انجام شود.
خط اعتباری 12هزار میلیارد ریالی مكانیزاسیون كشاورزی ابلاغ شد پایگاه خبری لقمه: رئیس مركز توسعه مكانیزاسیون كشاورزی كشور از ایجاد خط اعتباری شماره 4 مكانیزاسیون كشاورزی با ظرفیت 12هزار میلیارد ریال(1200 میلیارد تومان) در ابتدای سال 1395 خبر داد.
گزارش جدید بانک مرکزی از ارزانی و گرانی مواد غذایی پایگاه خبری لقمه:بانک مرکزی اعلام کرد: قیمت خُرده فروشی ۴ گروه مواد غذایی در هفته منتهی به ۱۳ آذرماه نسبت به هفته قبل از آن افزایش، ۳ گروه کاهش و ۴ گروه نیز ثابت ماند.
رجایی: اختصاص سهمیه دانشگاهی به روستاییان می تواند در اولویت قرار گیرد پایگاه خبری لقمه: رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی معتقد است: کشاورزی غیرعلمی نتیجه نخواهد داد بنابراین چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" عنوان شد؛ خلیل پور: نیازمند تجدید نظر اساسی در سیاست تولید محصولات استراتژیک کشور هستیم در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" با حضور مهمانی همچون مهندس ابوالفضل خلیل پور عضو شورای مرکزی نظام مهندسی کشور، دکتر افشین اسماعیلی فر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و متخصص امنیت غذایی، سید محمد موسوی مدیر ک . . .
1    2    3    4   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان