وقتی مواد غذایی قاتلند!


گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست.

به گزارش لقمه، ماستی که ترشیده، نانی که کپک زده، آبمیوه ای كه طعم فلز می دهد و خوراکی هایی که عطر و مزه نامناسب دارند اما هنوز از تاریخ مصرفشان نگذشته است... اما تاریخ انقضا همیشه قابل اعتماد است؟
مراجعه مردم به درمانگاه ها و بیمارستان ها به دلیل مسمومیت غذایی نسبت به چند دهه گذشته 20 درصد افزایش یافته است.

بررسی ها نشان می دهند؛ گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست، پزشکان توصیه می کنند اگر محصولی حتی کمی هم برایتان غیر عادی به نظر رسید از خوردن آن صرف نظر کنید.

به تاریخ انقضا تا حدودی اعتماد کنید اما آنچه باید به آن صد در صد اعتماد کنید حواس 5 گانه خودتان است.

به بو و طعم مواد غذایی به خصوص محصولات کنسروی بسیار اهمیت دهید و قبل از مصرف آنها را بجوشانید. شیر، تخم مرغ، ماهی، گوشت و کنسروها از بیشترین محصولاتی هستند که باعث مسمومیت و مرگ و میر می شوند.

مواد اولیه تولید بعضی از محصولات خارجی بهتر از داخلی است اما همه محصولاتی که از خارج وارد می شوند کیفیتشان بهتر از داخلی نیست، زیرا در مدت انتقال، جا به جایی و نگهداری آنها زمان زیادی سپری می شود پس تاریخ انقضای آنها بیانگر کیفیت محصول نیست. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :seemorgh.com

کد: 4187 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 4031 ساعت: 10:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

  رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های ب...

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.