وقتی مواد غذایی قاتلند!


گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست.

به گزارش لقمه، ماستی که ترشیده، نانی که کپک زده، آبمیوه ای كه طعم فلز می دهد و خوراکی هایی که عطر و مزه نامناسب دارند اما هنوز از تاریخ مصرفشان نگذشته است... اما تاریخ انقضا همیشه قابل اعتماد است؟
مراجعه مردم به درمانگاه ها و بیمارستان ها به دلیل مسمومیت غذایی نسبت به چند دهه گذشته 20 درصد افزایش یافته است.

بررسی ها نشان می دهند؛ گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست، پزشکان توصیه می کنند اگر محصولی حتی کمی هم برایتان غیر عادی به نظر رسید از خوردن آن صرف نظر کنید.

به تاریخ انقضا تا حدودی اعتماد کنید اما آنچه باید به آن صد در صد اعتماد کنید حواس 5 گانه خودتان است.

به بو و طعم مواد غذایی به خصوص محصولات کنسروی بسیار اهمیت دهید و قبل از مصرف آنها را بجوشانید. شیر، تخم مرغ، ماهی، گوشت و کنسروها از بیشترین محصولاتی هستند که باعث مسمومیت و مرگ و میر می شوند.

مواد اولیه تولید بعضی از محصولات خارجی بهتر از داخلی است اما همه محصولاتی که از خارج وارد می شوند کیفیتشان بهتر از داخلی نیست، زیرا در مدت انتقال، جا به جایی و نگهداری آنها زمان زیادی سپری می شود پس تاریخ انقضای آنها بیانگر کیفیت محصول نیست. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :seemorgh.com

کد: 4187 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 4012 ساعت: 10:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت