آیا مصرف گوشت قرمز برای بیماران قلبی خطرناک است؟


یک فوق تخصص قلب با بیان اینکه بیماران قلبی عروقی باید رژیم غذایی مناسبی که حاوی چربی و نمک کم باشد را استفاده کنند، گفت:‌ در گوشت قرمز به صورت کوبیده و کبابی بین 50 تا 60 درصد چربی وجود دارد و مصرف این غذاها ریسک بیماری قلبی را بالا می‎برد.

به گزارش لقمه، دکتر علی پوریا گفت: حتی گوشت قرمزی که به ظاهر فاقد چربی است نیز بین 20 تا 25 درصد حاوی چربی است و به افراد بالای 50 سال توصیه می‎شود مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانند و این افراد بیشتر از گوشت سفید به صورت کبابی و آب‌پز استفاده کنند.

وی در عین حال با بیان اینکه جوانان به خاطر نیاز بدن و متابولیسم بالا نیازمند مصرف روزانه 200 گرم گوشت قرمز هستند تا پروتئین مورد نیازشان تامین شود، یادآور شد: همچنین برای افرادی که اعمال جراحی انجام دادند و نیازمند خونسازی هستند باید روزانه 200 گرم گوشت قرمز مصرف شود.

این پزشک با اشاره به اینکه بیماری‎های قلبی عروقی در حال حاضر جزو سه علت اول مرگ و میر و ناتوانی انسان در سراسر دنیا بوده و در حال تبدیل شدن به اصلی‎ترین عامل مرگ و میر یا ناتوانی در اغلب کشورهاست، اضافه کرد: اگرچه خطرات ناشی از بیماری‎های عفونی و مسری بدلیل ماهیت واگیری آنها سریع و قابل مشاهده فوری است امّا عوارض ناشی از بیماری‎های مزمن مثل بیماری‎های قلبی عروقی برای بیمار و جامعه، پرهزینه‎تر بوده اما در عین حال قابل پیشگیری است.

این فوق تخصص جراحی قلب فشارخون بالا، دیابت، چربی خون بالا، چاقی، بی‎تحرکی، سیگار، عوامل ارثی، استرس، تنگی عروق کرنر را از عوامل بیماری‎های قلبی برشمرد و تصریح کرد: برخی از عوامل مذکور از جمله چاقی، فشارخون، استرس و... قابل پیشگیری است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه برای رفع بی‎تحرکی، انجام ورزش منظم و روزانه 20 دقیقه و سه بار در هفته ضروری است، اظهار کرد: ورزش باید به صورتی باشد که ضربان قلب را به اندازه 20 نبض افزایش دهد.

پوریا با تاکید براینکه شیوع این بیماری بالاست و به افراد بالای 35 تا40 سال توصیه می‎شود اگر چنانچه در هنگام فعالیت از ناحیه چانه تا لگن و قفسه سینه احساس درد داشتند به پزشک مراجعه تا مورد معاینه قرار گیرند، اظهار کرد: این مهم می‎تواند یکی از روش‎های پیشگیری از بیماری قلبی عروقی باشد.

این فوق تخصص جراحی قلب با بیان اینکه درمان خودسرانه در بیمارانی که مشکوک به بیماری قلبی عروقی هستند بسیار خطرناک است، تصریح کرد: این مهم منجر به ایجاد ضربان قلب نامنظم و همچنین نهفته ‎شدن بیماری‎ شده و پنهان ‎شدن بیماری در نهایت منجر به مرگ ناگهانی خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5290 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 3058 ساعت: 11:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
4 ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳ خرداد
5 مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۶ آبان
6 پروسه آبله میمونی غیر عادی است/ افزایش کشورهای درگیر ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۸ خرداد
7 سرماخوردگی در کرونا معنا ندارد/ بدحالی نشانه کروناست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
8 آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
9 خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
10 فوق تخصص بیماری‌های عفونی: به شایعات در خصوص عوارض واکسن کرونا توجه نکنید ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
11 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  8 توصیه تغذیه‌ای برای مردان سلامت مردان جامعه به اندازه سلامت كودكان و زنان جا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
رژیم غذایی هفتگی برای سوزاندن چربی‌های اضافه با داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش دایمی می توانید اندامی زیبا داشته باشید و همه چربی های اضافه را بسوزانید.
فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.