بهترین ادویه های ترکیبی و بهترین کاربردشان


ادویه در صنعت غذای همه کشورهای دنیا وجود دارد. هر کشوری با هر فرهنگ و شرایط آب‌وهوایی خاص خود، ادویه های متفاوتی دارد. کشورهایی همچون مراکش، تایلند یا هند جزو کشورهایی هستند که بیشترین ادویه ها را در غذاهای روزمره خود استفاده می کنند.

به گزارش لقمه، با آشنایی با انواع ادویه ها و دانستن این که در چه غذاهایی چه طعم هایی به بهتر شدن آن کمک می کنند، می توانید خوش‌‎طعم ترین خوراکی ها را برای عزیزان خود تهیه کنید. به جای اینکه چندین نوع مختلف ادویه در خانه خود داشته باشید و تقریبا هرگز هم از آنها استفاده نکنید، دو یا سه نوع ترکیبی تهیه کنید و در آشپزی خود از آنها بهره بگیرید.


پودر کاری تایلندی

پودر کاری چهار نوع متفاوت دارد. بیشتر آنها از ترکیب پودر گشنیز خشک، زردچوبه، زیره سبز و فلفل چیلی تهیه می شوند. اما مواد داخل کاری به کشوری که در آنجا تهیه شده بستگی دارد. به نظر ما بهترین پودر کاری برای کشور تایلند است.


گارام ماسالا

احتمالا می دانید که گارام ماسالا، ادویه هندی است و در غذاهای هندی استفاده بسیاری دارد. ترکیب استاندارد این ادویه شامل پودر هل، فلفل، زیره سبز، دارچین، میخک و جوزهندی است. همه این ادویه ها طعم قوی دارند و در کنار هم ترکیبی از همه مزه‌ها را تشکیل می دهند.


تاندوری ماسالا

از دیگر ادویه های ترکیبی هندی که اتفاقا طعم قوی نیز دارد باید به تاندوری ماسالا اشاره کرد. این ادویه عموما به رنگ نارنجی روشن است. دلیل این رنگ نیز وجود پودر پاپریکا، زردچوبه، فلفل چیلی قرمز و ادویه های دیگر است.


پودر کلمبو

یکی دیگر از پودرهای کاری مناسب برای آشپزی ملل به ادویه جزایر فرانسوی هندغربی تعلق دارد. این ادویه از ترکیب پودر گشنیز خشک، دانه های فلفل، شنبلیله و زردچوبه تشکیل شده است.


چهار ادویه

ادویه Quatre épices که در لغت به معنای «چهار ادویه» است، در اصل از 5 نوع ادویه تشکیل شده است. محتویات آن شامل فلفل سفید، جوزهندی، میخک کامل، دارچین و پودر زنجبیل است.


بربره

این ادویه برای کشور اتیوپی است و از فلفل چیلی قرمز، زنجبیل بوداده، پودر هل، سیر، شنبلیله و پودر دارچین تشکیل شده است.


Za’atar

اگر این ادویه را در خانه خود نداشته باشید، سرتان کلاه می رود. این ادویه ترکیبات جالبی دارد و در بسیاری از غذاها قابل استفاده است. za’atar از ترکیب سبزیجات خشک و معطر، کنجد، سماق و نمک تشکیل شده است. درصد ترکیب این مواد با هم فرق دارد و به همین دلیل برخی از آنها تند و خوشایند و برخی دیگر طعم کمتری دارند. این ادویه ترش را می توانید به همه چیز از سالاد گرفته تا گوشت و برنج و حتی ذرت بوداده اضافه کنید.


ادویه 5 رنگ

همان طور که از نام این ادویه مشخص است از 5 ادویه مختلف تشکیل شده است: رازیانه ستاره ای، میخک، دارچین، فلفل سیشوان و دانه های رازیانه. از این ادویه می توانید برای گوشت یا میگو استفاده کنید.


نمک استوقدوس

در خانه برای آشپزی بهتر باید انواع نمک ها را داشته باشید. همان طور که از روغن زیتون برای تهیه دونات شکلاتی استفاده نمی شود، از یک نمک ثابت هم برای همه غذاها نباید استفاده کرد. ترکیب نمک و استوقودوس بسیار خوب است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6117 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن بازدید: 3665 ساعت: 4:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  معجزه آجیل در دوران بارداری مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماه‌های نخست بارداری،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
کوچک کردن شکم سخت است یا آسان؟ پیاده‌روی آهسته به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در روز مؤثرترین روش برای کوچک کردن شکم است.
انجیر بسیار چاق کننده است اگر می خواهید چاق شوید با گنجاندن این ماده غذایی در وعده های اصلی تان می توانید وزن خود را افزایش دهید.
افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.