با حضور معاون اول رئیس جمهور انجام شد
افتتاح دومین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی و طب سنتی ایران


دومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران صبح امروز با حضور معاون اول رئیس جمهوری در مصلای تهران گشایش یافت.

به گزارش لقمه، دومین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی و طب سنتی ایران افتتاح شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، دومین جشنواره و نمایشگاه ملی «گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران»، هفتم تا دهم مهرماه به همت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در 14 محور در مصلای تهران برگزار می‌شود.

در کنار برگزاری این جشنواره کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی طب سنتی ویژه عموم و جامعه پزشکی نیز ترتیب داده شده است

این نماشگاه صبح امروز با حضور اسحاق جهانگیری معان اول رئیس جمهور، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد.

این نمایشگاه چهار روزه از هفتم تا 10مهر ماه در شبستان مصلای امام خمینی(ره) تهران برپاست و آماده بازدید علاقه‌مندان است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 7417 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر بازدید: 2916 ساعت: 7:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.
رژیم غذایی هفتگی برای سوزاندن چربی‌های اضافه با داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش دایمی می توانید اندامی زیبا داشته باشید و همه چربی های اضافه را بسوزانید.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.