خطر افزایش فشار خون با افراط در مصرف مواد قندی


یک فوق تخصص نفرولوژی با بیان اینکه استفاده بیش از حد مواد قندی، 30 درصد فشارخون را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: افراط در مصرف مواد قندی منجر به بروز دیابت، سندروم متابولیک و افزایش فشار خون می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر فرخ‌لقا احمدی در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه اصلاح رژیم غذایی می‌تواند به کنترل فشارخون منجر شود، گفت: کاهش وزن، استفاده از رژیم غذایی سالم شامل مصرف پروتئین کم چرب و حذف مصرف نمک، الکل و دخانیات به همراه ورزش منظم از جمله مواردی است که رعایت آن از سوی جوامعی با فشار خون بالا، منجر به کنترل و کاهش فشارخون شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مصرف پتاسیم می‌تواند با تاثیر بر عروق در کاهش فشارخون موثر باشد، افزود: کاهش مصرف پتاسیم باعث احتباس آب نمک در بدن می‌شود، بنابراین با افزایش مصرف پتاسیم می‌توان این بالانس را تغییر داد و از احتباس آب و نمک جلوگیری کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف انواع چربی‌های غیراشباع منجر به کاهش فشارخون در افرادی می‌شود که توانسته‌اند آن را جایگزین وعده غذایی ناسالم پیشین خود کنند.

این فوق تخصص نفرولوژی در پایان یادآور شد: مصرف مواد قندی حاوی فیبر به میزان 20 تا 25 گرم در روز می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و بر پایین آمدن حمله قلبی موثر باشد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8044 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 2095 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
4 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
6 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
7 کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
8 بحران آب و کرونا در سیستان ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۳ تير
9 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
10 فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
11 موانع کشت موز در ایران/منافع ۵۰۰ میلیون دلاری واردات موز ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید ....
مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.