خطر افزایش فشار خون با افراط در مصرف مواد قندی


یک فوق تخصص نفرولوژی با بیان اینکه استفاده بیش از حد مواد قندی، 30 درصد فشارخون را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: افراط در مصرف مواد قندی منجر به بروز دیابت، سندروم متابولیک و افزایش فشار خون می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر فرخ‌لقا احمدی در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه اصلاح رژیم غذایی می‌تواند به کنترل فشارخون منجر شود، گفت: کاهش وزن، استفاده از رژیم غذایی سالم شامل مصرف پروتئین کم چرب و حذف مصرف نمک، الکل و دخانیات به همراه ورزش منظم از جمله مواردی است که رعایت آن از سوی جوامعی با فشار خون بالا، منجر به کنترل و کاهش فشارخون شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مصرف پتاسیم می‌تواند با تاثیر بر عروق در کاهش فشارخون موثر باشد، افزود: کاهش مصرف پتاسیم باعث احتباس آب نمک در بدن می‌شود، بنابراین با افزایش مصرف پتاسیم می‌توان این بالانس را تغییر داد و از احتباس آب و نمک جلوگیری کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف انواع چربی‌های غیراشباع منجر به کاهش فشارخون در افرادی می‌شود که توانسته‌اند آن را جایگزین وعده غذایی ناسالم پیشین خود کنند.

این فوق تخصص نفرولوژی در پایان یادآور شد: مصرف مواد قندی حاوی فیبر به میزان 20 تا 25 گرم در روز می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و بر پایین آمدن حمله قلبی موثر باشد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8044 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 2378 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
8 کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
9 بحران آب و کرونا در سیستان ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۳ تير
10 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
11 فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.
چربی های خون را این گونه کنترل کنید کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »