خطر افزایش فشار خون با افراط در مصرف مواد قندی


یک فوق تخصص نفرولوژی با بیان اینکه استفاده بیش از حد مواد قندی، 30 درصد فشارخون را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: افراط در مصرف مواد قندی منجر به بروز دیابت، سندروم متابولیک و افزایش فشار خون می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر فرخ‌لقا احمدی در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه اصلاح رژیم غذایی می‌تواند به کنترل فشارخون منجر شود، گفت: کاهش وزن، استفاده از رژیم غذایی سالم شامل مصرف پروتئین کم چرب و حذف مصرف نمک، الکل و دخانیات به همراه ورزش منظم از جمله مواردی است که رعایت آن از سوی جوامعی با فشار خون بالا، منجر به کنترل و کاهش فشارخون شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مصرف پتاسیم می‌تواند با تاثیر بر عروق در کاهش فشارخون موثر باشد، افزود: کاهش مصرف پتاسیم باعث احتباس آب نمک در بدن می‌شود، بنابراین با افزایش مصرف پتاسیم می‌توان این بالانس را تغییر داد و از احتباس آب و نمک جلوگیری کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف انواع چربی‌های غیراشباع منجر به کاهش فشارخون در افرادی می‌شود که توانسته‌اند آن را جایگزین وعده غذایی ناسالم پیشین خود کنند.

این فوق تخصص نفرولوژی در پایان یادآور شد: مصرف مواد قندی حاوی فیبر به میزان 20 تا 25 گرم در روز می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و بر پایین آمدن حمله قلبی موثر باشد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8044 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 1918 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
2 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
4 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
5 کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
6 بحران آب و کرونا در سیستان ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۳ تير
7 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
8 فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
9 موانع کشت موز در ایران/منافع ۵۰۰ میلیون دلاری واردات موز ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
10 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
11 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت