خطر افزایش فشار خون با افراط در مصرف مواد قندی


یک فوق تخصص نفرولوژی با بیان اینکه استفاده بیش از حد مواد قندی، 30 درصد فشارخون را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: افراط در مصرف مواد قندی منجر به بروز دیابت، سندروم متابولیک و افزایش فشار خون می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر فرخ‌لقا احمدی در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه اصلاح رژیم غذایی می‌تواند به کنترل فشارخون منجر شود، گفت: کاهش وزن، استفاده از رژیم غذایی سالم شامل مصرف پروتئین کم چرب و حذف مصرف نمک، الکل و دخانیات به همراه ورزش منظم از جمله مواردی است که رعایت آن از سوی جوامعی با فشار خون بالا، منجر به کنترل و کاهش فشارخون شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مصرف پتاسیم می‌تواند با تاثیر بر عروق در کاهش فشارخون موثر باشد، افزود: کاهش مصرف پتاسیم باعث احتباس آب نمک در بدن می‌شود، بنابراین با افزایش مصرف پتاسیم می‌توان این بالانس را تغییر داد و از احتباس آب و نمک جلوگیری کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف انواع چربی‌های غیراشباع منجر به کاهش فشارخون در افرادی می‌شود که توانسته‌اند آن را جایگزین وعده غذایی ناسالم پیشین خود کنند.

این فوق تخصص نفرولوژی در پایان یادآور شد: مصرف مواد قندی حاوی فیبر به میزان 20 تا 25 گرم در روز می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و بر پایین آمدن حمله قلبی موثر باشد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8044 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 2441 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
8 کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
9 بحران آب و کرونا در سیستان ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۳ تير
10 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
11 فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
قبل از جلسه خواستگاری چه بخوریم؟ هر فردی در طول زندگی خود با رویدادهایی مواجه می‌شود که زندگی او را تغییر خواهد داد و فرصت موفقیت یا شکست را پیش روی او قرار می‌دهد. خوردن برخی مواد غذایی در این لحظات، در دستیابی به موفقیت بی‌اثر نیست و به شما در موقعیت‌هایی چون مصاحبه شغلی، امتحانات درسی، خواستگاری، ازدواج، بارداری و ... کمک شایانی خواهد کرد.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
راز لاغری در صبحانه در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.