تاثیر زنجبیل بر تهوع و استفراغ بارداری


پایگاه خبری لقمه:شایع ترین،اختصاصی ترین و احتمالا رنج آورترین مشکل دوران بارداری تهوع و استفراغ دوران بارداری می باشد.تجربه شایعی که 50 تا 90 در صد خانم های حامله را تحت تا ثیر قرار می دهد.درمان های این مشکل از تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی تا در مان های دارویی متغیر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در سال های اخیر استفاده از داروها کمتر شده و اغلب راه حل های غیر دارویی مثل استفاده از زنجبیل ترجیح داده می شود که جزء مکمل های غذایی محسوب شده و به عنوان داروهای ایمن طبقه بندی شده است.

 

در طب سنتی،زنجبیل در درمان طیف گسترده ای از بیماری ها مانند آسم،آرتریت روماتوئید،بیماری های عصبی،دیابت،یبوست،

زکام،بیماری های حرکت،التهاب لثه و دندان درد استفاده می شود.مطالعات فیتو شیمیایی نشان داده است که گیاه زنجبیل غنی از جینجرول ها و شاگاول است.زنجبیل توانایی مهار بعضی از سایتوکین های پیش التهابی را دارد.

 

زنجبیل با دارا بودن مواد موثر اثر موضعی روی معده و روده دارد.اطلاعات در مورد ایمنی زنجبیل در بارداری چندان قوی نیست اما دوز توصیه شده مطمئن به مقدار 1000 میلی گرم  پودر ریشه زنجبیل در روز می باشد.

 

تحقیق روی 67 خانم باردار مبتلا به تهوع و استفراغ نشان داد که مصرف کپسول زنجبیل ساخت شرکت گل دارو با نام تجاری زینتوما موجب کاهش شدت تهوع و استفراغ بارداری گردید و افراد مصرف کننده کپسول زنجبیل رضایت از مصرف آن داشتند.

 

بر خلاف اکثر دارو های ضد تهوع که روی سیستم اعصاب مرکزی اثر می کند،اثرات ضد تهوع زنجبیل ناشی از اثرات موضعی آن روی معده و روده است.

 

خلاصه:

با توجه به شایع بودن تهوع و استفراغ بارداری و عوارض مصرف داروها،استفاده از کپسول زنجبیل به خانم های مبتلا به تهوع و استفراغ بارداری پیشنهاد می شود.

 

تهیه کننده: سارا حاج قاسم صابون پز

 

1. Buss, W W , Lem anski, RF. Asthm a, N.Engl.J M ed 2001; 344: 350-362.

 2. Barnes, PJ., Asth m a, in: Harriso n ´s p rincip les of i n t ernal m edicine (17 ed.), 2008; 1596- 1607, McGraw-Hill Companies Inc., New York, USA.

 3. M osmann, TR, C herwinski, H., Bond, M W, Gieldin, M A, C offman, R L. Two t ypes of murine T cell clones.I. Definition according to profiles of lymphokine activities and secreted proteins, J. Im munol. 1986; 136: 2348-2357.

 4. M osmann, TR, Sad, S. The expanding universe of T-cel l subsets: Th1, Th2 and m ore. Im munol. Today , 1996; 17: 138-146. 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10659 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي بازدید: 1667 ساعت: 12:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.