چندش آورترین غذاهای دنیا




به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مقاله با چندش آورترین غذاهای جهان که بیشتر آنها از چین سرچشمه می گیرد آشنا می شوید. به گزارش پارس ناز، البته نا گفته نماند که در لیست چندش آورترین غذاهای جهان کله پاچه ایرانی دارای رکورد چهارم جهان میباشد.

خون مار کبری – نوشیدنی مورد علاقه در نیروی دریایی آمریکا
 
سوپ خفاش
 
 
 
ترشی بچه موش در چین
 
 
 
کله پاچه در ایران
 
 
 
سالاد عنکبوت در چین
 
 
 
معجون مارو عقرب در ویتنام
 
 
 
بالوت، خوراک جنین جوجه در فیلیپین
 
 
 
سوپ لانه پرندگان-تایلند
 
 
 
چشم ماهی تن در اندونزی
 
 
 
سوپ سوسک، غذای تابستانی در چین
 
 
 
اسکامولس، طبخ غذا با دل و روده حیوانات در مغولستان
 
 
 
سوپ کرم ابریشم
 
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :ketabesabz

کد: 11562 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 41 ساعت: 9:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کیک های تولد چندش آور ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.