چندش آورترین غذاهای دنیا




به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مقاله با چندش آورترین غذاهای جهان که بیشتر آنها از چین سرچشمه می گیرد آشنا می شوید. به گزارش پارس ناز، البته نا گفته نماند که در لیست چندش آورترین غذاهای جهان کله پاچه ایرانی دارای رکورد چهارم جهان میباشد.

خون مار کبری – نوشیدنی مورد علاقه در نیروی دریایی آمریکا
 
سوپ خفاش
 
 
 
ترشی بچه موش در چین
 
 
 
کله پاچه در ایران
 
 
 
سالاد عنکبوت در چین
 
 
 
معجون مارو عقرب در ویتنام
 
 
 
بالوت، خوراک جنین جوجه در فیلیپین
 
 
 
سوپ لانه پرندگان-تایلند
 
 
 
چشم ماهی تن در اندونزی
 
 
 
سوپ سوسک، غذای تابستانی در چین
 
 
 
اسکامولس، طبخ غذا با دل و روده حیوانات در مغولستان
 
 
 
سوپ کرم ابریشم
 
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :ketabesabz

کد: 11562 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 1786 ساعت: 9:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کیک های تولد چندش آور ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

  10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.