صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری از تهیه و فروش جگر و قلوه
گزارش تصویری از تهیه و فروش جگر و قلوه
لقمه: در فصل گرما و شیوع بیماری های فراورده های دامی لازم است نهادهای بهداشتی نظارت بشتری بر مکان های عرضه این فرآورده داشته باشند.
نقل از :مهر
کد:
1455
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ شهريور
بازدید:
4910
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رسوم رمضانی استان گلستان چیست؟/از جگر خوردن در شبهای رمضان تا کمک به فقرا
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
2
آشنایی با خطرناکترین غذاهایی که برای سلامتی ما مضر هستند
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
3
افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفندی/عرضه جگر گرم ممنوع شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
4
قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
5
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟
۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان
6
پایتخت جگرکیهای جهان
۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
7
آلودهترین عضو مرغ را نخورید
۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
8
روش تهیه بریونی؛ غذای محلی اصفهان
۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
9
غذاهای ممنوعه در بارداری
۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
10
اگر گوشت نخوریم کمخون می شویم؟
۱۳۹۲ شنبه ۱۹ بهمن
11
امان از دل و قلوه
۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن
نظرات
rezza tabarok
matlabe besyar mofidi bood
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان
پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...
دانستنی های بهداشتی سفره ای
در گذشته بیشتر از سفره های حصیری و پارچه ای استفا...
در زمستان نارنگی درمانی کنید
نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوههای فصل پاییز و زم...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان
روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.
بهترین روش لاغری کدام است؟
بعضی از محصولات و خدماتی كه این كسب و كارها ارائه میكنند برای كاهش وزن مفید هستند و بعضی دیگر تاثیر چندانی بر لاغری و ثابت ماندن وزن ندارند.
شاگرد زرنگها چه میخورند؟
بعضی پدر و مادرها میگویند وقتی مدرسهها دوباره باز میشود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سختترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میانوعدههای مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمیدانند کدام از مواد غذایی میتواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانشآموزان باشد یا نمیتوانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعتهای درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟
از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوهای، شیری که از انواع بستنیهای تازهوارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمیترین بستنیها هستند، همه و همه دوستداشتنیاند! اصلا کسی را در اطراف خود میشناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است