چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: در ۱۰ روز اخیر مولفه های تولید دام زنده سبک تغییراتی نداشته است و بنابراین به نظر می‌رسد برخی خودشان به صورت مصنوعی قیمت‌ها را افزایش داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، افشین صدر دادرس در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این اینکه قیمت دام در هفته‌های اخیر نوساناتی داشته‌است یا خیر، گفت: حدود ۱۰ روزی می ‌شود که قیمت دام زنده سبک افزایش یافته و از ۲۱۰ هزار تومان در هر کیلو به ۲۵۰ هزار تومان رسیده است.
 
وی ادامه داد: چون افزایش تقاضایی در بازار اتفاق نیفتاده این سوال برای ما نیز پیش آمد که علت این افزایش قیمت چیست و چرا به یکباره قیمت دام زنده ۴۰ هزار تومان بیشتر شد در حالی که هیچ یک از مولفه‌های تولید در این ۱۰ روز دستخوش تغییر نشده است.
 
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: از آن طرف گفته شده که مقادیر زیادی دام از مرزهای جنوبی در حال ورود به کشور است. گفته می‌شود این دام‌ها از استرالیا و نیوزلند وارد چابهار شده برخی ترخیص و بخشی نیز در راه است.
 
وی همچنین تصریح کرد: به نظر می‌رسد که بازارسازی اتفاق افتاده تا واردات دام زنده و گوشت توجیه داشته باشد. به عبارت دیگر به نظر می‌رسد برخی  به صورت مصنوعی قیمت‌ها را افزایش داده‌اند تا بتوانند واردات را ادامه دهند.
 
دادرس در پاسخ به این سوال که آیا افزایش قیمت دام به نفع تولیدکننده نیست، گفت: شاید در کوتاه مدت این افزایش قیمت به نفع تولیدکننده باشد اما واردات بدون محدودیت قطعا به تولید داخل آسیب می‌زند و دام داخلی خریداری نخواهد داشت. علاوه براین واردات بی حد و مرز موجب اختلال نژادهای گوسفند ایرانی می شود که خاص سرزمین ایران است و در هیچ کجای دیگری از دنیا نظیر ندارند و به عبارتی میراث کشور محسوب می‌شوند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15471 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 762 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.