چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: در ۱۰ روز اخیر مولفه های تولید دام زنده سبک تغییراتی نداشته است و بنابراین به نظر می‌رسد برخی خودشان به صورت مصنوعی قیمت‌ها را افزایش داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، افشین صدر دادرس در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این اینکه قیمت دام در هفته‌های اخیر نوساناتی داشته‌است یا خیر، گفت: حدود ۱۰ روزی می ‌شود که قیمت دام زنده سبک افزایش یافته و از ۲۱۰ هزار تومان در هر کیلو به ۲۵۰ هزار تومان رسیده است.
 
وی ادامه داد: چون افزایش تقاضایی در بازار اتفاق نیفتاده این سوال برای ما نیز پیش آمد که علت این افزایش قیمت چیست و چرا به یکباره قیمت دام زنده ۴۰ هزار تومان بیشتر شد در حالی که هیچ یک از مولفه‌های تولید در این ۱۰ روز دستخوش تغییر نشده است.
 
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: از آن طرف گفته شده که مقادیر زیادی دام از مرزهای جنوبی در حال ورود به کشور است. گفته می‌شود این دام‌ها از استرالیا و نیوزلند وارد چابهار شده برخی ترخیص و بخشی نیز در راه است.
 
وی همچنین تصریح کرد: به نظر می‌رسد که بازارسازی اتفاق افتاده تا واردات دام زنده و گوشت توجیه داشته باشد. به عبارت دیگر به نظر می‌رسد برخی  به صورت مصنوعی قیمت‌ها را افزایش داده‌اند تا بتوانند واردات را ادامه دهند.
 
دادرس در پاسخ به این سوال که آیا افزایش قیمت دام به نفع تولیدکننده نیست، گفت: شاید در کوتاه مدت این افزایش قیمت به نفع تولیدکننده باشد اما واردات بدون محدودیت قطعا به تولید داخل آسیب می‌زند و دام داخلی خریداری نخواهد داشت. علاوه براین واردات بی حد و مرز موجب اختلال نژادهای گوسفند ایرانی می شود که خاص سرزمین ایران است و در هیچ کجای دیگری از دنیا نظیر ندارند و به عبارتی میراث کشور محسوب می‌شوند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15471 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 759 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

  تأثیر شیر مادر بر رشد کودک

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟
چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟
ماست بستنی چه ویژگی هایی دارد اگر بابت سلامت ماست‌بستنی‌ها نگران هستید، دانستن چند نکته به شما کمک می‌کند تا خوراکی سالم‌تری داشته باشید.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.