چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: در ۱۰ روز اخیر مولفه های تولید دام زنده سبک تغییراتی نداشته است و بنابراین به نظر می‌رسد برخی خودشان به صورت مصنوعی قیمت‌ها را افزایش داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، افشین صدر دادرس در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این اینکه قیمت دام در هفته‌های اخیر نوساناتی داشته‌است یا خیر، گفت: حدود ۱۰ روزی می ‌شود که قیمت دام زنده سبک افزایش یافته و از ۲۱۰ هزار تومان در هر کیلو به ۲۵۰ هزار تومان رسیده است.
 
وی ادامه داد: چون افزایش تقاضایی در بازار اتفاق نیفتاده این سوال برای ما نیز پیش آمد که علت این افزایش قیمت چیست و چرا به یکباره قیمت دام زنده ۴۰ هزار تومان بیشتر شد در حالی که هیچ یک از مولفه‌های تولید در این ۱۰ روز دستخوش تغییر نشده است.
 
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور اضافه کرد: از آن طرف گفته شده که مقادیر زیادی دام از مرزهای جنوبی در حال ورود به کشور است. گفته می‌شود این دام‌ها از استرالیا و نیوزلند وارد چابهار شده برخی ترخیص و بخشی نیز در راه است.
 
وی همچنین تصریح کرد: به نظر می‌رسد که بازارسازی اتفاق افتاده تا واردات دام زنده و گوشت توجیه داشته باشد. به عبارت دیگر به نظر می‌رسد برخی  به صورت مصنوعی قیمت‌ها را افزایش داده‌اند تا بتوانند واردات را ادامه دهند.
 
دادرس در پاسخ به این سوال که آیا افزایش قیمت دام به نفع تولیدکننده نیست، گفت: شاید در کوتاه مدت این افزایش قیمت به نفع تولیدکننده باشد اما واردات بدون محدودیت قطعا به تولید داخل آسیب می‌زند و دام داخلی خریداری نخواهد داشت. علاوه براین واردات بی حد و مرز موجب اختلال نژادهای گوسفند ایرانی می شود که خاص سرزمین ایران است و در هیچ کجای دیگری از دنیا نظیر ندارند و به عبارتی میراث کشور محسوب می‌شوند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15471 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 707 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازای...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت کبابی خوشمزه است اما... واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پخته‌اند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...