اختصاص 4میلیارد تومان دیگر برای ادامه اجرای وعده غذای گرم روستا مهدها


معاون اجتماعی سازمان بهزیستی كشور با اعلام افزایش بودجه طرح یك وعده غذایی روستا مهدها از 12 میلیارد تومان به 16 میلیارد تومان، اظهار كرد: پیش‌بینی می‌شود با این افزایش تمامی روستا مهدها در استان‌های خراسان جنوبی، ایلام و سیستان و بلوچستان تحت پوشش قرار بگیرد.

به گزارش لقمه، محمد نفریه با بیان اینكه در سال گذشته طرح یك وعده غذای گرم روستا مهدها 160 هزار كودك را تحت پوشش قرار داده بود، اظهار كرد: با این افزایش بودجه، پیش‌بینی می‌شود بیش از 50 درصد رشد در جمعیت تحت پوشش این طرح اتفاق بیفتد.



وی در ادامه با اعلام فعالیت بیش از 7هزار روستا مهد در سراسر كشور، افزود: طرح یك وعده غذای گرم با همكاری وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون و رفاه اجتماعی برای رفع سوء تغذیه در كودكان روستایی و حاشیه‌نشین اجرا می‌شود.



به گفته معاون اجتماعی سازمان بهزیستی كشور، این طرح تاكنون توانسته است به میزان زیادی در رفع سوء تغذیه در این كودكان موثر باشد و در طول اجرای طرح ارزیابی‌هایی پیرامون سنجش شاخص‌های رشد در كودكان تحت پوشش توسط وزارت بهداشت انجام و نتایج طرح رصد می‌شود.



نفریه در ادامه با اعلام تهیه 8 جلد مجموعه كتاب آموزشی مهدهای كودك، گفت: محتوای این كتاب‌ها بر اساس اصول و رشد تكامل یكپارچه كودكان تهیه شده و دومین مجموعه نیز با عنوان شیوه‌های علمی جهت ارائه مفاهیم دینی در 30 هزار نسخه به چاپ رسیده و توزیع می‌شود.



وی در ادامه تاكید كرد: تمامی كتاب‌های آموزشی تهیه شده در مجموعه سازمان بهزیستی بر مبنای اصول و مفاهیم دینی تدارك دیده شده‌اند و تمامی آموزش‌ها از جمله كاردستی، نقاشی و تئاتر در مهدهای كودك منطبق بر مفاهیم دینی است.


نقل از :ایسنا

کد: 1663 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ شهريور بازدید: 2902 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
تیرگی دور چشم را با این دمنوش درمان کنید دمنوش گل داوودی دارای خواص متعددی است که در حفظ سلامت بدن موثر است.
روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.
تغذیه‌ خوب علیه آلودگی هوا از همان‌جایی که نشسته‌اید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات می‌کنید پنجره را باز کنید؟ جرات می‌کنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟