به؛ بهترین آنتی‌ اکسیدان و کم کالری


کافی است یک بار که خسته و گرسنه به منزل برمی‌گردید، عطر خورش به و آلو که کمی هم سیب به ‏آن اضافه شده، کلافه‌تان کند؛ آن وقت دیگر دست از خوردن این خورش برنمی‌دارید.

اگر «به» خام خورده باشید، دانه‌های شن‌مانندی را که در بخش گوشتی «به» وجود دارند ‏ حس کرده‌اید. این دانه‌ها از ترکیباتی به نام «تانن» (‏tannin‏) تشکیل می‌شوند. تانن‌ها به عوامل ‏سرطان‌زا در روده بزرگ می‌چسبند و از غشای مخاطی روده در برابر بیماری التهابی روده و سرطان‌‏ها حفاظت می‌کنند.

کافی است یک بار که خسته و گرسنه به منزل برمی‌گردید، عطر خورش به و آلو که کمی هم سیب به ‏آن اضافه شده، کلافه‌تان کند؛ آن وقت دیگر دست از خوردن این خورش برنمی‌دارید. حالا هم که فصل به است ‏و خوردن هر خوراکی‌ای به فصل آن خوب است چون تازه است و ترکیب‌های غذایی آن از بین نرفته؛ پس از خوردن به مثل سیب غافل نشوید.

‏ انبار خاصیت و منبع معدنی‌ها:

در «به» میزان قابل‌توجهی مواد معدنی از جمله مس، آهن، پتاسیم، کلسیم و منیزیم وجود ‏دارد.‏

ضدسرطان:

«به» آنتی‌اکسیدان دارد. در این میوه مواد مغذی گیاهی مانند فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها ‏وجود دارد.‏

عاری از چربی:

مقدار چربی موجود در «به» تقریبا در حد صفر و برای افراد مبتلا به چربی خون ‏مناسب است.

‏ منبع ویتامین ‏C‏:

هر 100 گرم به رسیده حاوی 15 میلی‌گرم ویتامین ‏C‏ است که 25 درصد از نیاز روزانه ‏بدن ما را تامین می‌کند. این میوه همچنین منبعی از ویتامین‌های 3‏B‏، 6‏B و ‏B9 است. ‏

کم‌کالری و مفید:

«به» یک میوه کم‌کالری است. یک «به» متوسط تنها 50کالری به بدن می‌رساند.


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 2205 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان بازدید: 2653 ساعت: 8:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
3 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
6 زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه می‌کند؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
7 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
8 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

  میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت