اسفناج شما را لاغر می کند


محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.

به گزارش لقمه، محققان در دانشگاه لوند در سوئد به تازگی کشف کرده اند که افرادی که عصاره اسفناج مصرف می کنند اشتهایشان کاهش می یابد.در این مطالعه افراد مورد بررسی را به دو گروه تقسیم کردند و به یک گروه روزی یک لیوان عصاره اسفناج دادند.محققان متوجه شدند : افرادی که عصاره اسفناج مصرف می کردند در مقایسه با افراد گروه دوم در طول روز دچار کاهش اشتها می شدند.


این مطالعه نشان داد که میزان هورمون سیری در خون گروهی که اسفناج مصرف می کردند بیشتر و نوسان سطح گلوکز در خون آنها کمتر بود.


به گزارش دیلی میل،یکی از محققان، گفت : ترکیب تیلاکوئید در اسفناج و دیگر برگ های سبز روند هضم غذا را کند می کند و از این رو فرد برای مدت زمان بیشتری احساس سیری می کند. تیلاکوئید روند هضم چربی را کند می کند به این معنی که دستگاه گوارشی به زمان بیشتری برای هضم غذا نیاز دارد.


این محقق خاطر نشان کرد: این در حالی است که مواد غذایی فرآوری شده تنها در بخش های اولیه دستگاه گوارشی هضم می شوند و از این رو هورمون های اصلی مرتبط با دستگاه گوارشی نمی توانند آزاد شوند.مصرف مواد غذایی فرآوری شده همانند این است که دستگاه گوارشی بیکار مانده باشد.


وی ادامه داد: این در حالی است که برای جدا شدن تیلاکوئید موجود در اسفناج از سلول های گیاه، اسفناج باید له، تصفیه و اجزای آن تفکیک شود، چرا که بدن نمی تواند اسفناج را در یک مرحله هضم کند.
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7295 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۹ شهريور بازدید: 1411 ساعت: 10:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 آیا چاقی زنان یکی از عوامل بروز ناباروری است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
3 هورمون قابل مصرف در صنعت مرغداری وجود ندارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
4 غده پروانه‌ای شکل بدنمان چه قدر مهم است ۱۳۹۶ يکشنبه ۹ مهر
5 گیاهان دارویی از پرخوری پیشگیری می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
6 با مصرف این مواد غذایی با استرس خداحافظی کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
7 چه عواملی سبب چاقی می شود؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 آیا افزایش تستوسترون به کاهش وزن کمک می‌کند؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
9 ارتباط زنجبیل با قدرت باروری مردان ! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
10 با مصرف این غذا ها خوابی راحت را تجربه کنید ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
11 هورمون های کبدی علاقه به شیرینی ها را کاهش می دهند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمی‌شود بلکه همچنین می‌تواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.